Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Idézés tárgyalásra miért?

Idézés tárgyalásra miért?

Figyelt kérdés
kaptam egy levelet.. hogy x napon jelenjek meg a családtámogatási irodába.. kislányom alap ellátás ügyében.. vannak rosszakaróim és emiatt szoktak jönni a családsegítősök akik megállapították hogy minden rendben a kislányal és körülöte és nem értem mi ez a levél
2012. júl. 25. 08:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Bemész, és megtudod.
2012. júl. 25. 09:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Bármi lehet, ezt mi nem tudhatjuk.

Bemész, és majd kiderül.

2012. júl. 25. 09:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha vannak rosszakaróid, akkor ilyen ügyek bármikor előfordulhatnak. Vagy az iroda megy ki, vagy téged hívnak, nincs más, csak ha esetleg érkezett hozzájuk valami bejelentés, akkor most nem az iroda megy hozzád, csak téged hívnak. Kész.
2012. júl. 25. 09:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Alap ellátásba vették a kislányt?
2012. júl. 25. 09:19
 5/8 anonim ***** válasza:

ha tárgyalás akkor ez már hatósági eljárás lehet... és nem családsegítő hanem gyermekjóléti, mivel ez foglalkozik gyerekekkel már ha a kislányodról szól...

A gyermekjóléti mint alapellátás elvileg ugye addig önkéntes, amig nem lesz belőle tárgyalás, majd annak elbírálása után hatósági ügy. A védelembe vétel ügyében szoktak pl ilyen tárgyalásokat tartani, amikor majd két hetes kontroll és kötelező jellegű együttműködés következik a kijelölt gondozóval

2012. júl. 25. 09:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és kedves utolsó akkor ez mit jelent pontosan? ha minden rendben van akkor ugye nem lesz semmi?
2012. júl. 25. 09:45
 7/8 anonim ***** válasza:

ha minden rendben akkor nem lesz védelembe vétel

valószínű a gyermekjólétisek is tudni fogják, hogy vicc az egész, hiszen látják, hogy éltek, csak ugye hivatalból muszáj ilyenkor tárgyalást inditani, ha már ilyen jellegű bejelentés érkezett.

2012. júl. 25. 10:02
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm igen azt már nekem is mondták hogy ilyenkor muszáj nekik megnézni hogy mi van mert hiába tudják hogy minden rendben nekik ez a dolguk.. köszönöm a hasznos választ :) csak nem tudtam hova rakni ezt a levelet
2012. júl. 25. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!