Szerintetek az gáz ha a tesómmal fürdök?
Én 11 éves lány
Ő 5 éves fiú
A 14 éves fiam együtt fürdik az öt éves lányommal. sőt, a 11 éves fiam is együtt fürdik az öt évessel. sőt, a férjem is együtt fürdik a lánnyal, meg néha még én is.
A meztelenség nem tabu.
Szerintem gáz, de én 10 évesen már menstruáltam, és koromhoz képest nagy cicim volt, úgyhogy nem fürödtem együtt a 3 évvel fiatalabb húgommal.
24/L
Akkor magyarázzátok el egy 11 éves kislánynak, meg egy 5 éves kisfiúnak, hogy neeem, nem szabad együtt fürdeni, mert biztos dugni fognak. ÚRISTEN.
Ezek gyerekek. Egy 11 éves kislánynak nem fog a szexen járni az esze, ha meglátja az 5 éves öccse fütyijét.
Ez csak a beteg, szexorientált "felnőtt" világban létezik. Náluk még nem.
És akkor csodálkoztok, hogy ezek után majd megfordul a fejében:)
Nem kötekedni akarok, de az aki leírja, hogy teljesen normális, ha egy 14 éves együtt fürdik az öccsével, annak van bármi pszichológiai ismerete????? (tudom, hogy a kérdező 11, de testileg már ő is fejlődik)
Nem arról van szó, hogy aki ellenkező véleményen van, arra gondol, hogy d..ni fognak rögtön, hanem arról, hogy a fiatalabb testvér, főleg, ha ez a gyerek fiú későbbi élete során ez a szellemi fejlődésében gondokat okozhat!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!