Olyan jelentéktelen vagyok hogy senki sem jelöl ismerősnek facebookon?
Éljen a 9-#9-eske!!!
Hip-hip hurrá!
Boldog szülinapot!
Kedves Kérdező, te pedig írj privit, és felveszlek FB-on. Én leszek a pótnővéred. :)
Engem is bejelölhetsz ha gondolod :) én is szívesen beszélgetek veled.
Boldog szülinapooooot neked :)))
nekem is elég fura vezetéknevem van, nem is azzal vagyok fenn fb-on, le van tiltva az összes adatom láthatósága, mégis olyan emberek jelölnek be, akiről az álmomban nem gondolnám, h emlékszik rám, meg amúgyis mi a faxt akar, két nap ismeretség után?!
és egyébként sosem voltam népszerű, se egy nagy szépség, se az osztály hangadója.
szülinapra nem érdekel, h kik írnak, mert azok csak tiszteletkörök. akik eljönnek a bulimba, felköszöntenek, isznak velem egyet, és a bajban is számíthatok rájuk, nekem azok számítanak igazán. ilyenekből max 4-5 van az életemben. a túl sok "rajongó" meg "barát" mindig gyanús...
inkább azokat irigylem, akik folyton töltik fel a képeket, h milyen faxa kis helyen voltak nyaralni :)
"Én legszívesebben törölném magam a fészről."
Igen csak az a szép benne, hogy te magadat nem tudod törölni, esetleg tiltasd ki magad. De az eddigi dolgok akkor is meglesznek.
3-as vagyok.: ma eddig 18-an köszöntöttek fel(a családom nem, mert ők nem is tudják, hogy ma van. talán ha hazajönnek munkából rájönnek, de nem érdekel túlzottan).
a következtetés pedig a következő: amíg nem raktam ki a születési dátumom, kutya nem írt. ez volt kb 1-2 magasságában, mert nem értettem, hogy miért nem írnak. aztán kiírtam és elárasztottak a "jókívánságok".
igaz abban a 18-ban van olyan akivel épphogy csak beszélő viszonyban vagyunk, meg volt és jelenlegi osztálytársak is, és kolléga is volt köztük. DE!!! volt olyan is aki felhívott vagy sms-t küldött.
Dehogy vagy jelentéktelen.
Nekem 100+ ismerősöm volt, de idegesített a személytelenség.
Fogtam magam kitöröltem a felszínes ismeretségeket és maradtunk 18an. A legfontosabb emberek. Így sokkal jobban érzem magam, bennsőséges lett a hangulat, szívesebben osztok meg, mert tudom, hogy csak azok látják, akik amúgy is jól ismernek az életben, a többire meg amúgy sem tartozna. A szülinapomat sem jelöltem meg, nem töltöttem ki. Ne azért köszöntsenek fel, mert ki van írva, hanem mert anélkül is jól tudják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!