Jogos a felháborodásom? 3 hét nyaralás?
add meg a számát felhívom és majd én elzavarom onnan
Közlöd ma vele, hogy legkésőbb csütörtökön menjen haza mert a hétvégét kettesbe akarjátok tölteni a férjeddel és nem vagytok kíváncsiak senkire
Mi velünk is hasonló dolog történt. A férjem unokatestvére megkért minket hogy 1 hónapban 3-4 napot hagy aludjon nálunk,mert Budapestről könnyebb indulnia amikor külföldre ment. Beleegyeztünk,hiszen ennyi belefér. Kajába soha nem szállt be,és mostam a ruháit is. 1-2 hónapig így volt. Csak 3-4 napot volt fent. De utána 3-4 napot volt távol,és a többi napot már a lakásunkban élte. De még ekkor sem szállt be a kajába. Nálam ott szakadt el a cérna,amikor egyik nap felhozta az aktuális barátnőjét is. A férjem eleinte azt mondta,hogy családtag,nem dobja ki,mert hova jutunk már ha a családunk sem segít a másikon? Igaza van,de csak akkor ha a családtag is értékeli,hogy segítséget kap,és nem kihasználja a helyzetet. Én szóltam neki,hogy ne várja meg míg a férjem dobja ki,pakolja össze a cuccát és menjen haza. Kiröhögött,hogy nekem K.ss a nevem,nem én döntök. Azt hittem felképelem. Elmondtam a férjemnek,ő berágott,és aznap délután kitette a lakásból a cuccait. Meg is mondta neki,hogy ebben a lakásban csak egy embernek van lakat a száján,és az ő.. Azóta is engem okol,hogy ki lett dobva..
Szóval tessék nyugodtan kidobni,mert magától nem fog elmenni.
A pofátlan némber!
Még hogy Ti nem tudtok bemenni a szobátokba?
Úgy vágnám ki, mint kocsis Hanzi a taknyot, és még azt is a tudomására hoznám, hogy most mennyivel tartozik.
Legyél már keményebb!
Na igen... Ez a véletlenül ott felejtette magát jó pofa dolog. :) Egyébként hol lakik? Anyósodéknál még?
Én is megbeszélném a férjemmel, hogy mostmár igyekezzen kirakni. Nem kell összeveszni vele (már ha hajlandó normálisan megbeszélni a dolgokat egy ilyen pasi), de nehogy már hozzá alkalmazkodjatok a TI lakásotokban! Szépen kérdezzetek rá, hogy meddig szándékozik maradni, mert mostmár szeretnétek kettesben lenni! Ha ebből sem ért, akkor meg lehet kérni, hogy a hét végéig cuccoljon és költözzön el. Ha még mindig nem vili, akkor ki lehet rakni az ajtó elé a cuccait!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!