Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Közel 3 év után újra találkozo...

Közel 3 év után újra találkozom a párom szüleivel. Milyen lesz?

Figyelt kérdés

Másfél évig külön voltunk de most egy éve újra együtt és most döntöttünk úgy hogy akkor én is megyek hozzájuk.

A szakításunk anno 2és fél éve elég viharos volt...

2012. júl. 22. 22:54
 1/8 anonim ***** válasza:
79%

Ez nagyban függ attól, hogy előtte milyen volt a kapcsolatod a szüleivel, és hogy a szakításnál hibáztattak-e téged valamiben.

Ha a fenti kettő közül egyik, vagy mindkettő, akkor lehet, hogy kicsit feszült lesz, de ha nem volt semmi gondotok egymással, akkor lehet, hogy majd nagyon megörülnek neked.

2012. júl. 22. 23:23
 2/8 A kérdező kommentje:

Hát nagyon nem fognak nekem örülni :D Azelőtt se volt valami fényes a kapcsinkn ,de rosszba se voltunk.

A szakítás során volt kisebb nagyobb veszekedés....és én is attól parázok hogy feszült lesz

2012. júl. 22. 23:32
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
Mi okból nem fognak örülni?Eleinte nagy lesz a feszültség,reméljük szólni semmi rosszat nem fognak,aztán meg mosolyogtok majd :)
2012. júl. 23. 07:17
 4/8 A kérdező kommentje:

Amiatt mert majd 3 éve nagy viharral mentünk szét a párommal.

De akkor még nagyon gyerek fejjel gondolkodtunk :(

De ha a páromnak nem szóltak az én szüleim akkor lehet csak a párom reagálja túl hisz pasi :D

2012. júl. 23. 07:44
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha egy éve ismét együtt vagytok, és ezt ők tudják, akkor talán már megbékéltek vele, persze elsőre ne várj nagy nyakbaborulást,ha előtte sem voltatok valami jóban,szerintem annál kicsit rosszabbra számíts, és akkor nem érhet nagy csalódás!

Na most jól megnyugtattalak! :) Ha lehet majd írd meg milyen volt!

2012. júl. 23. 07:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Gondolkozz egy szülő fejével, képzeld magad a helyükbe.

Mitől volt viharos a szakítás?

Ki szakított kivel?

Ki volt a "hibás" (nyilván mindketten, de a szülők kit okolnak vagy kinek adnak igazat)?

Szakításkor hogy viselkedtél a szülőkkel, illedelmes módon elköszöntél tőlük vagy bunkón beszóltál nekik, esetleg egyik sem?

Ilyen kérdések határozzák meg a hozzáállásukat. Egy dolog érthető, hogy féltik a gyermeküket egy újabb csalódástól. Pesze ha már felnőttetek, nem nagyon illik bekavarniuk, aggódni meg véleményt mondani lehet. Csak sajnos ezt nem minden szülő látja be.

2012. júl. 23. 10:20
 7/8 A kérdező kommentje:

huuuhaaa.itt vagyok nálunk :) Kemény 260 km-er utazás után :)

Az anyukája nagy aranyos még mindíg :)

A faterjával is beszéltem és azt mondta örül neki hogy felnőttünk ..ők is voltak gyerekek

2012. júl. 23. 19:28
 8/8 anonim ***** válasza:
10 éves kérdés. Együtt vagytok még?
2022. márc. 16. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!