Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek nagyapám 70-ik...

Mit vegyek nagyapám 70-ik születésnapjára?

Figyelt kérdés
2009. júl. 15. 10:42
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
esetleg irhatnál vmi konkrétat...pl milyen összeget szánsz rá,milyen hobbijai vannak,mennyire otthonülős,él e nagymamád,ilyenek
2009. júl. 15. 10:54
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Ha van olyan fotótok, ahol ott van az egész család, A4esben hívasd elő, keret vegyél hozzá. Emellé még vlm, ha az összeghatár engedi. Mennyit számsz rá? Vlm hobbi?
2009. júl. 15. 10:57
 3/6 anonim ***** válasza:
72%
Fizesd be egy masszázsra, biztos nagyon jól esne az izmainak, izületeinek.
2009. júl. 15. 11:00
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Hozzál neki egy nőt, dijjazná XD
2009. júl. 15. 11:07
 5/6 anonim ***** válasza:
79%

Az én Papikám nagyon szeretett olvasni (Jókait, Mikszáthot, Móriczot, és a magyar betyárok életéről szóló sorozatot a legjobban, de tulajdonképpen bármilyen könyvet elolvasott) és szerette a régi filmeket, pl. Tolnay Klárival, Karády Katalinnal - sokszor néztük ezeket együtt a TV-ben. Azóta ezek megjelentek DVD-n is. Vehetsz hozzá lejátszót is, ha még nincs neki, most már nem túl drágán lehet kapni. Én a Papikámat szerettem volna még elvinni színházba, egy régi darabra, ami egy régi film feldoldozásából készült, pl. Mágnás Miska, Egy bolond százat csinál, vagy valamilyen hasonló vicces színdarab. Tudom, hogy az időseket sokszor nehéz kimozdítani, de ha ezt választod, valahogy vedd rá :)

Az én Papikám szerette még a kertjét gondozni, örült annak is, ha oda vettünk Neki valamit, kisfát, palántákat, kerti szerszámot, stb.

De egy szép karóra is jó ajándék!

Nem tudom, hogy áll a Te Papád egészsége, de ha szabad neki, akkor egy üveg finom bort mellékelj az ajándékhoz!

Remélem, tudtam segíteni, majd írd meg, mit vettél végül! :)

2009. júl. 15. 11:10
 6/6 anonim ***** válasza:
88%
Az én nagypapám 70. szülinapjára összegyűlt az EGÉSZ rokonság. Kapni nem is kapott szinte semmit, de vele voltak a testvérei, sógorai, összes rokona, voltunk vagy 30-an, nagyon boldog volt, hogy együtt láthatta az egész famíliát. Nők főznek-sütnek, nem kell arra se költeni, Férfiak meg előkészítik a helyet, színes szalagok meg minden. Meg nálunk volt vetítés a 70 évnyi életpályájáról rengeteg fényképpel, az egyik testvére nosztalgikus történeteket mesélt azokból az időkből amikor gyerekek voltak, vagyon tuti volt az egész és nem is került semmibe. Meg kell szervezni felhívni rokonokat, esetleg olyan barátokat, akik tényleg meghatározóak voltak a 70 évben. Aztán az asszonyok megsütik a sütit és kész. 70 évesen általában az a legszebb ajándék, ha együtt van az egész nagy család. 70 évesen már nem kellenek a cuccok se. Esetleg egy-egy érdekesebb/nosztalgikus könyv vagy hasonló. Szerintem.
2009. júl. 15. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!