Mit vegyek nagyapám 70-ik születésnapjára?
Az én Papikám nagyon szeretett olvasni (Jókait, Mikszáthot, Móriczot, és a magyar betyárok életéről szóló sorozatot a legjobban, de tulajdonképpen bármilyen könyvet elolvasott) és szerette a régi filmeket, pl. Tolnay Klárival, Karády Katalinnal - sokszor néztük ezeket együtt a TV-ben. Azóta ezek megjelentek DVD-n is. Vehetsz hozzá lejátszót is, ha még nincs neki, most már nem túl drágán lehet kapni. Én a Papikámat szerettem volna még elvinni színházba, egy régi darabra, ami egy régi film feldoldozásából készült, pl. Mágnás Miska, Egy bolond százat csinál, vagy valamilyen hasonló vicces színdarab. Tudom, hogy az időseket sokszor nehéz kimozdítani, de ha ezt választod, valahogy vedd rá :)
Az én Papikám szerette még a kertjét gondozni, örült annak is, ha oda vettünk Neki valamit, kisfát, palántákat, kerti szerszámot, stb.
De egy szép karóra is jó ajándék!
Nem tudom, hogy áll a Te Papád egészsége, de ha szabad neki, akkor egy üveg finom bort mellékelj az ajándékhoz!
Remélem, tudtam segíteni, majd írd meg, mit vettél végül! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!