Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyu belenéz a telefonomba...

Anyu belenéz a telefonomba mit csináljak?

Figyelt kérdés
semmi joga belenézni.Múltkor belépett a facebookomba is és megnézte az üzeneteket.Hogy állítsam már le?Rohadt elegem van már
2012. júl. 22. 10:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
az én telómban be lehet állítani, hogy ne mentsen egy kimenő üzit se. És ez érvényes a bemenőkre is. Szóval törölj mindent és akkor nézheti a nagy semmit. Ha már a pin kódot nem akarod megváltoztatni.
2012. júl. 22. 11:08
 12/19 A kérdező kommentje:

igazából új a telefonom és még nem jöttem rá mindenre ( Ace |||.)

A szobámat nem tudom zárni mert elromlott.

2012. júl. 22. 11:13
 13/19 anonim ***** válasza:

Hányé éves vagy ??

Kód változtatás.

+ Írj olyan üzeneteket amiket nem gáz ha anyukád is lát ami nem publikus meg töröld!

2012. júl. 22. 11:14
 14/19 A kérdező kommentje:
mármint a zár romlott el
2012. júl. 22. 11:15
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor dugd el a telefonod te ész, olyan helyre, ahol anyád nem találja meg, ruhakupacba, szekrény legaljára, ÁGYNEMŰTARTÓBA!! Onnan nehéz is lenne kiszendi, mikor alszol. Éjjelre lenémítod, a kijelzőt fal felé fordítod, hogy ne lássa hol csörög és szevasz. Én amúgy meg kiverném a balhét.
2012. júl. 22. 11:43
 16/19 anonim ***** válasza:
Keress olyat,hogy zárfeloldási alakzat,vagy zárolás vagy ilyesmi és akkor le tudod zárni kóddal,vagy alakzattal a telefonodat. Változtasd meg a pinkódod vagy jelentkezz ki fészbukról.
2012. júl. 22. 11:56
 17/19 anonim ***** válasza:
Dugd el,de én a helyedben leülnék és beszélnék vele,hogy miért csinálja ezt,és hogy ez neked nem esik jól,valószínűleg azért nézegeti,mert nem bízik meg benned,próbálj ezen változtatni,legyél otthon időben és akkor valószínűleg,ha ez a gond,akkor majd le fog állni.
2012. júl. 22. 13:15
 18/19 anonim ***** válasza:
A már leírtakon túl, hagyj neki valami kedves üzenetet
2012. júl. 22. 19:46
 19/19 anonim ***** válasza:
Kend be ragasztóval,hogy odaragadjanak a kezei a telefonhoz és soha többé ne tudja leszedni őket onnan.
2012. júl. 22. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!