Hogyan győzzem le ezt a fajta féltékenységet?
Párommal 6 éve vagyunk együtt.Van egy 2,5 éves lányunk és egy 10 hós fiunk.Több,mint 3 éve itthon vagyok.Barátaim(?)szép lassan mind eltűntek.Már csak azok vannak,akiket a párom részéről ismerek,de ugye a nem szorosabb baráti kötelék,tehát olyanok,akikhez egyedül én nem mennék.
Párom dolgozik,emberek között van,ha úgy adódik munka után egy kis sörözés a munkatársakkal stb.
Sajnos ez az egyik problémám,hogy ez sűrű mostanában.Hirtelen mindenki névnapját meg kell ünnepelni vagy csak lazítás az ok.Ha após itthon van akkor meg a kocsma,mert a boltban olcsóbban megvett sör és itthon dumálunk szitu nem jó.A kocsmában jobb.
Nem tudom mi zavar igazán.Az hogy egyre többet iszik,vagy hogy egyre többször jön haza később vagy az hogy ő ezt úgymond megteheti,hisz nem hozzá vannak "kötve" a gyerekek,hanem hozzám,hisz a nap nagy részében én vagyok velük,etetem stb. őket.
Ha 1 hétig normálisan hazajön,akkor minden ok,de ha következő héten előfordul akár 1x is,én már tök ideges,lehangolt leszek.Legtöbbször szól előtte való nap vagy mielőtt a melóval végez,hogy később jön stb.
De mikor meghallom már a napomnak lőttek.
Nem vagyok veszekedős típus,nem szoktam neki esni vagy ilyesmi,de reggel mondtam neki,hogy a tököm ki van,hogy mindig ez van.Ilyenkor meg olyan fejet vág,hogy nekem van lelkiismeret furdalásom,hogy megint kiakadtam valami apróságon.
Lehet hogy csak szimplán betompultam itthon...a háztartást sem úgy vezetem már mint régen.Unom a szürke hétköznapokat!
Voltatok már így?
Pfhúú...én most majdnem lódítottam egyet!
1,5-2 éve volt egy olyan,mikor az egyik ismerősünk egy fiatalabb csajjal kezdett ki.Tulajdonképpen a ffia volt barátnőjéről van szó.És az a csaj irritált nagyon,hogy csak játszik az ismivel.
Volt olyan,hogy mikor én a lányommal anyámnál voltunk,párom dolgozott.És este felhívott és kiderült,hogy a csaj,az ismink és párom nálunk vannak és szalonnát sütnek.Szarul esett,hogy megint kihagyott valamiből.
Valahogy mindig úgy jönnek ki a dolgok,hogyha nem együtt vagyunk,akkor tök jó progikban vesz részt.
A lényeg,hogy a csaj egy ideig hívogatta a páromat.Bosszantott.
Nem szóltam,csak bosszantot nagyon.Végre kikerült a képből,minden rendben volt azóta.ráadásul a csajjal is szoktam mostanában beszélgetni,voltam már nála babaruhákat vinni,mert nemrég szült, ugyanis férjhez ment azóta.
Így leírva úgy néz ki,néha rám jön a féltékenységi roham...
Mindenképpen tedd fel a kérdéseidet, amiket még fel akarsz tenni.
Nem vedd bántásnak, de ha tényleg ilyen hirtelen haragú és verekedős vagy, ahogy írod, akkor megeshet, hogy a párod ott is titkolózik, ahol nem kéne. Én azt sem bánnám, ha bemutatná a hölgyeményt, legalább látnám, milyen viszonyban vannak, de bántani nem bántanám egyikőjüket se. Persze lehet, hogy beigazolódnak a rossz sejtéseid, de előbb kérdezz, aztán üss! Vagy ha lehet, akkor inkább egyáltalán ne üss.
Ha tisztáztátok a dolgokat a pároddal, menjetek el pihenni valahová, mindenképpen együtt! Nagyon eltávolodtatok egymástól.
Szerintem a párod szeret flörtölni. Ha konkrétan nem is csal meg, szereti a fiatalabb lányok társaságát.
Lehet, hogy alapvetően ilyen, de lehet, hogy csak hiányozik neki a régi, udvarlós időszakotok. Ezt kéne visszahoznotok.
Az ismerősöd sztorijáról pedig: engem maga az ismerősöd viselkedése jobban irritált volna, mint a lányé.
A fiatal lányok szeretik, ha teszik nekik a szépet, mindent elhisznek, amit hallanak. Nem őrájuk húznám elsősorban a vizes lepedőt, a felnőtt férfinak kellene, hogy helyén legyen az esze. Nem a nők az egyedüli felelősei egy szex- vagy párkapcsolatnak. De ez már csak személyes vélemény, nem is tartozik kifejezetten a tárgyhoz.
félreérthető voltam!
Egy légynek sem tudnék ártani!Sőt még beszólni sem szólnék be,mert nem olyan vagyok.Csendes dühöngő vagyok!Veszekedni sem szeretek.Ha felhúzom magam valamin,előbb végig gondolom,hogy van-e értelme szóvá tenni.És ha nincs,akkor egy kicsit frusztrált maradok és annyi.
A szám így írásban nagyobb.Idegenebb társaságban szinte szótlan vagyok.
Ezért is nem mondtam a páromnak,hogy a testi épsége miatt ne hozza.Azért írtam másik kommentben zárójelben.
Udvarlós időszak...nem is volt! :D
Apja révén ismerkedtünk össze.
mikor leesett neki hogyy tetszik nekem,na meg mikor após odabökte neki,hogy "nézz már rá!Beléd van esve!"
mondta,hogy nincs ideje randira,meg hozzám eljárkálni,így vagy megpróbáljuk együtt vagy sehogy!2 nap után már együtt laktunk,immáron 6 éve.Ő 28 volt én 18.
A csaj szinte napra pontosan egy idős velem.9 nappal fiatalabb,mint én.A flörtölés helyett szerintem az lesz itt a gond,hogy túlságosan is meghallgatja az embereket és sokan ki is használják ezt.Mindenkit meghallgat,mindenről tud beszélgetni bárkivel.Ezért is szeretik a családomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!