Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom hogyan legyen vele...

Nem tudom hogyan legyen vele jobb viszonyom?

Figyelt kérdés

Anyámmal nagyon rossz a viszonyunk , konkrétan leku*váz , elmond minden vaksinak (szemüveges vagyok) és ha vissza merek szólni még én vagyok a pofátlan.De szeretem mert általában nem ilyen csak ha a legapróbb dolgokkal is de felhúzom , és nem direkt csinálom.Mert annyira megromlott a viszonyunk mert regen annyira csúnyán viselelkedtem vele , dehát akkor még gyerek voltam.Talán megutált.És ilyenkor irtó csúnyán beszélünk egymással.Úgyérzem nem lehet rendve hozni . Szerintetek?

19/L

2012. júl. 19. 23:35
 1/3 anonim válasza:
Üljetek le és beszéld meg vele hátha ez majd segít!
2012. júl. 19. 23:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy lehet béke :( :( :( Sajnálom ,és ne legyen igazam.

Én F/26 vagyok. -Nálunk is így kezdődött.

Ahogy komolyodtam egyre jobban láttam azt ,hogy kicsit se mennek úgy a dolgok itthon ahogy kellene. Ez a felfedezés már önmagában veszekedéseket szült.

A veszekedésekbe anyám szintén hasonlóan az én gyenge pontjaimat kezdte szurkálni kezdettől fogva ,mint ahogy a tied.

Csak az én anyám egyre inkább durvább dolgokkal jött ellenem ahogy telt az idő. Sőt a végén olyan dolgokkal dobálódzott amikről én nem tehetettem. Számomra az volt a gusztustalan ebbe hogy valahol ezekről anyám tehet de mégis én csipelem ezeknek a kereszteket. Sajnos nem vagyok magasan iskolázott. Persze anyám mindíg legrosszabb sulikba adott be úgyhogy ezen nem csodálkozom. Sose támogatott se a tanulásba se semmibe amit elértem valaha. Mind a szerencsének és a nagyszüleimnek és magamnak köszönhetem. Sokat segítettem anyámon mégis a szemébe egy senki és egy szerencsétlen semmirekellő vagyok. Csak az ő dolga fontos az enyém az bármi is semmiség..

A barátainak gonosz aljas embernek állít be.

Mikor összeveszik velem utána rendszerint a hogy nézel ki lelki duma jön csakúgy mint te esetedben a (úgymond lelki terror), Rendszerint én az idegtől már ilyenkor úgy beszélek vele mint az állattal. Akkor szó szót követ sorra kerülnek életem kudarcai (Exem munkám stb) a szájából ,hogy még azért a kést meg is forgassa a másikba. Rendszerint az ilyen viták már azon kibuknak manapság ha a pohár nem jó helyen van az asztalon. (Volt hogy anyám kihívta rám a rendőröket mondvacsinált ürügyekkel ,csak a rendőr látta hogy nem velem vannak itt a gondok és békén hagyott.) Ilyen akciók után mintha nem is lenne tudatában hogy mit okozhatott volna nekem. utána meg mintha semmi nem történt volna.

Bennem olyan lelki nyomást hagytak ezek a dolgok hogy olyan messzire futottam volna amilyenre csak tudtam. Így lettem kamionos.. Mert úgy érzem semmim sincs már abból az érzésből amit otthonomnak nevezhetnék. -Mindig úton ,én így menekülök a problémáim elől. (persze fél lábbal a sírban fél lábbal a börtönben ahogy ezt a szakmát emlegetik) És se család se barátok se bulik. Nekem ezekről kellett lemondanom anyám miatt. Szóval ez lett a vége.

Én azt javaslom neked kezdj el valahogy a saját élet felé készülődni mert 2-3 év és hasonló problémák lesznek. Utána vagy rámész vagy kényszerből menekülsz otthonról bárhová ,csak lelki békére találj. És ha gyorsan menni kell rossz döntéseket hozhatsz., és ott se tartasz mint előtte.

2012. júl. 20. 00:31
 3/3 A kérdező kommentje:

Ezaz..őis ilyen apróságon huzza fel magát..és olyankor olyanokat mobdok neki amiket magamse gondolok komolyan..

mindegy de ezt mindenképp meg kell oldani mert ezigy nem.mehet tovább..de mégcsak baja se lehetne velem , szotfogadó , jótanuló lányvoltam , szám is csak akkor volt nagy vele szembe mikor okot adott rá.

2012. júl. 20. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!