Ha a párotok letörli a számítógépről az elmentett
dolgaitokat mit tesztek?
Figyelt kérdés
Nem mondom volt fennt sok olyan ami talán felesleges. Erre mikor gondolt egyet újratelepítette a gépet és nem mentette el a dolgaimat, nem is szólt hogy válosgassam ki. A legrosszabb az egészben, hogy már ez vagy az ötödik eset legalább. Párszor leordítottam a fejét, hogy ahhoz semmi köze, meg legalább szóljon hogy szelektáljak belőle, vagy mentsem el pendrive-ra vagy valamire, vagy mentse el ő és úgy telepítsen újra. Aztán volt hogy megtette. Mikor már rákezd, hogy újra akarja telepíteni a gépet már rosszul vagyok. Most elég régen gondolt ilyesmire. Erre most rájött és letörölte az egyik dokumentumomat. Nem mondom, hogy életbe vágó, de nekem nagyon fontos lenne. Miért csinálja ezt velem? Nem bírom már, annyira megalázónak érzem. Próbáltam ilyen visszahozó programmal visszahozni, de nem tudtam. Meg hát én ezen a gépen próbáltam, nem külön gépre átrakva a winchestert, mert én nem tudom kiszedni, úgyhogy gondolom így mindegy. Meg szerintem kitörölte a dolgokat és aztán telepítette újra a gépet. Van két külső winchesterünk, egy pendrive-unk, volt itthon dvd-énk. Miért tette ezt velem? És nem először? Nem bírom. Mit tegyek? Hogyan szerezzem vissza a kitörölt dolgokat?
Legyen egy saját kis könyvtárad a saját cuccaiddal és vegyél egy USB-s külső winyót, ami automatikusan menti minden este az adataidat.
A pasidat meg cseréld le, mert ekkora bunkót még nem hordott a föld a hátán.
2012. júl. 18. 02:53
12/16 anonim válasza:
nekem se lett volna pénzem sajátra,de vettem telenornál netbook-ot,havi 10e nettel együtt 2 évig,az vállalható. amikor lejárt,a net 5e maradt
2012. júl. 18. 07:53
13/16 anonim válasza:
Külön gépünk van,nem nyúlunkj a másikéhoz.
Vagyis az én gépemen is párom telepit uj windowst,de 2 részre van szedve a vinyó,és csak az egyiket törli telepitéskor.Arról előtte mindent átmentek,rá is kérdez 3x hogy tényleg mindent leszedtem-e.
De volt egy exem aki hasonlóan bunkó volt,nem is laktunk együtt,csak sokat volt nálam,használta a gépem.És sokszor letörölt dolgokat,mondván "csinálok helyet annak amit leszedek".És nézett nagyot hogy lejelszavaztam,más ne piszkálja a cuccaimat...
2012. júl. 18. 08:53
14/16 anonim válasza:
A C meghajtón semmi fontosat nem tárolok. Én nem bánnám, ha a párom néha újratelepitené a gépemet.
2012. júl. 18. 13:08
15/16 anonim válasza:
Visszaállítanám az adataimat, hacsak nem írta felül a memóriaterületet sokszorosan, speciális szoftverrel.
Vennék egy üzleti célra való laptopot amit úgy védenék, mintha a legképzettebb cigány hekkerek közelében kéne használnom.
2012. aug. 15. 19:26
16/16 anonim válasza:
Ügyes párod lehet! nagy dolog újra rakni folyton a windows! Haverom nevelőapjának is ez a Hobbija :D 2 hetente újratelepiti a Windows arra a 8E forintos számitógépére és informatikusnak érzi magát meg szakkértönek XD
Amúgy leorditanám és többet nem egedném a gépemhez ! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!