Én 13 éves vagyok és több osztály/évfolyam társamnak van műkörme.Szerintem elég lenne 3-4 év múlva is. Én nem engedném.
2012. júl. 17. 20:10
23/56 anonim válasza:
Nem engedném meg neki, nekem is csak ballagásra volt. Esetleg géllakk, ahogy írta felettem valaki, én is azt csináltatok inkább.
Viszont valaki írta, hogy a műköröm elvékonyítja a körmöt. Ez egyáltalán nem igaz, maximum akkor, ha rosszul volt feltéve, illetve előkészítve...
2012. júl. 17. 20:12
24/56 anonim válasza:
Legfeljebb egyszer azért,hogy kipróbálja és rájöjjön,milyen kényelmetlen.Mert szép,de baromira zavaró.
2012. júl. 17. 20:21
25/56 anonim válasza:
12 éves Úr isten?
Emlékszem 13 éves voltam és kaptam az anyámtól egy körömlakkot, meg voltam döbbenve, hogy megvette nekem. (Bécsi vásárlás alkalmával)
2012. júl. 17. 20:25
26/56 anonim válasza:
13 éves a lányom,és náluk az osztályban szinte,minden csajnak van,igy a gél lakkot megengedtem neki.Szerintem az még belefér.teljesen mindegy ha ugyis feketére festik akkor legalább izléses legyen.Én halvány szint engedélyeztem.Más világ van,mint a mi időnkbe.Én elfogadom,de határokat meghúzom!
2012. júl. 17. 20:28
27/56 anonim válasza:
Más világ van oké, de ha már 12 évesen műkörmöket kérnek a lányok, mi lesz később?
Én amondó vagyok, hogy mindennek megvan a maga ideje, s miért kell ennyire siettetni a felnőtté válást? Miért akarja 12 évesen 22 évesnek láttatni magát? Miért nem élvezi azt, hogy ő még egy gyerek?
2012. júl. 17. 20:35
28/56 anonim válasza:
nem
2012. júl. 17. 20:41
29/56 anonim válasza:
ameddig gimis nem lesz addig nem lehet műkörme mivel mégjobban tönkre megy a körme. a géllakkot pedig 8.tól megengedném mert az szinte észre sem vehető hogy nem igazi
2012. júl. 17. 20:47
30/56 anonim válasza:
Nem. És nem csak azért, mert egy ennyi idős gyerek ne akarjon felnőtt nőnek látszani, hanem azért is, mert nem egészséges a körömnek. Nem levegőzik alatta.
Arról az iskoláról is megvan a véleményem, ahol ezt megengedik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!