Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nászajándékba bútor?

Nászajándékba bútor?

Figyelt kérdés

Nincs még bútoruk azt beszéltük meg hogy együtt pár rokonnal veszünk nekik egy gardrob szekrényt. Ez milyen ötlet? Persze olyat amilyet ők akarnak. Szokás ilyesmit venni?

*És egy kérdés. Mi az a "ruhalift"? Némelyik szekrényben az is van...Ez megdrágítja?

2012. júl. 17. 15:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez a ruhalift

[link]

Én csak akkor tartom jó ötletnek a bútor ajándékot,ha az ifjú pár pontosan elmondja mi kell nekik,milyen színben.

Én például nem örülnék egy gardróbszekrénynek,mert a mi lakásunkban beépített szekrények vannak..De egy általam kiválasztott asztalnak már örülnék,vagy egy sarok kanapénak.

Szóval ha bútort akartok adni,előtte tájékozódjatok milyen kell nekik.

2012. júl. 17. 15:48
 2/4 anonim ***** válasza:
87%
Inkább utalványt adjatok bútorbolthoz. Ti nem igen tudjátok, mi tetszene nekik, vagyis gondolom én. Rendben, hogy pl. nincs gardróbszekrényük, de abból van ezerféle, ki tudja, épp milyen színre, fajtájúra vágynak.
2012. júl. 17. 15:48
 3/4 anonim ***** válasza:
72%

mi praktizáltunk ilyesmit, kitaláltuk, hogy valami bútort vagy konyhai cuccot szeretnénk ajándékba adni: összefogott a baráti kör, beadta mindenki azt az összeget, amit ajándékra szánt, aztán megkérdeztük az ifjú párt, hogy van x összeg, mit szeretnének? ők körbenéztek az üzletekben, kiválasztották, mi kifizettük

mindenki boldog volt

2012. júl. 17. 16:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
utalvány a legjobb ötlet
2012. júl. 17. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!