Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Remélni tudok, hogy nincs...

Remélni tudok, hogy nincs valami baja. De eltűnt nagyon! Mit csináljak? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Arról lenne szó,hogy van egy nagyon jó ismerősom akivel szoktam találkozni...egyszerűen kedvelem őt..jó fej,aranyos,kedves,megnevet valamivel :)És most 1hónapja eltűnt nagyon,ki van kapcsolva mindkét mobilja!!ilyen nem volt ő sose csinál h eltűnik szó nélkül,mindig is válaszoltunk sms-ben egymásnak..de írtam egy pasinak iwiw-en aki tőle irt üzenetet nekem még,megkerestem és írtam neki is hátha tud róla valamit-e??várom nagyon a válászára.De nem csak én keresem őt,hanem a BARÁTJA is,neki is furcsa meg rossz neki..nem értünk h miért csinálja ezt.bár a barátja,járt is lakásnál,de nem volt otthon se.és megvárom majd a választ hátha tud valamit mondani róla,meg arra is gondoltam,hogy oda megyek ahol laki,persze h tudom h merre laki jártam már hozzá is,meg amúgy nem laki tőlem annyira messze.és kíváncsian megkérdezném szomszédjától,hogy mostanában látott őt-e?bár tudom ,h van barátnője, de őt szintén nem ismerem, úgyhogy tőle nem tudom megkérdezni.De nagyon remélni tudok,h nincsen valami komoly baja.Nem akarok rosszra gondolni,meg agggyóddniii...
2009. júl. 13. 12:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt sajnos senki sem fog tudni ezzel segíteni ez oldal anonimitása miatt. Én a helyedben megkérdezném a szomszédait, hogy mikor látták. Hát az tényleg furcsa, ha a barátja sem látta már 1 hónapja. Esetleg a családját, a szüleit nem lehetne megkérdezni?
2009. júl. 13. 12:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Talán csak elutazott nyaralni, vagy rokonhoz.
2009. júl. 13. 12:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem ismerem a szüleit,meg rokonát...nem hiszem h elutazott volna,akkor már mondta volna 1hónapja ki van kapcsolva a mindkét mobilja már bocs..:S
2009. júl. 13. 13:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor keresd ki a tudakozóból őket vagy a barátját kérdezd meg. Mást nem tudsz csinálni. Ezen az oldalon mégis ki tudna segíteni?
2009. júl. 13. 13:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Talán valaki elől el akart tűnni egy időre, és lecserélte a telefonkártyáját más számra.
2009. júl. 13. 13:17
 6/7 anonim ***** válasza:
50%
Budapesti emberről van szó?
2009. júl. 13. 13:58
 7/7 A kérdező kommentje:
igen budapesti..miért??én is az vagyok.
2009. júl. 13. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!