Melyik név szebb: Imola, Ildikó, Inez, Iringó?
Figyelt kérdés
2012. júl. 14. 14:04
12/22 anonim válasza:
Ildikó, Imola, Inez és Iringó a sorrend nálam, bár úgy igazán csak az Ildikó tetszik.
14/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
Igazából az én nevem Imola, az anyósomé Ildikó az Inez és az Iringó meg csak úgy tetszik :)
A párom vagy az én nevemet vagy anyós nevét akarja...na nekem nem nagyon nyeri el a tetszésem, mert olyan mint ha nem lenne fantáziánk!
2012. júl. 14. 17:39
15/22 anonim válasza:
Én nem látok benne semmi rosszat, szerintem egy szép hagyomány, bár tudom, hogy ezt ma nagyon ósdinak tartják. Még nincs tervben gyerek, de ha egyszer valamikor lesz egy fiam, az apja nevét fogja kapni első keresztnévül. A másodikat én választom.
16/22 anonim válasza:
Imola nagyon szép, többi nem, még az Ildikó elmegy.
17/22 anonim válasza:
Nekem az Inez tetszik legjobban, de ha az I betűs női neveket nézzük, akkor nálam az Ingrid a favorit. Bocsi az OFF-ért :)
18/22 anonim válasza:
Inez. De miért kell egy magyar nevet (Ágnes) spanyolosítani Magyarországon? Érthetetlen...
19/22 anonim válasza:
:) Kicsi lányom Imola, Mollinak becézzük:)) Legszebb név számomra:) Különleges, és dallamos, és magyar. Az Iringó is elég jó de azt hogyan lehet becézni?
20/22 anonim válasza:
Nekem az Inez már nagyon régóta tetszik, egyik név amit adnák a gyermekemnek. Az Iringó a másik ami tetszik, bár ezt nem adnám. Az Ildikó csak úgy alapból nem tetszik, az Imola meg szerintem nagyon öreges név, nem tudnám egy kis gyereknek elképzelni inkább ilyen +50-es hölgynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!