Hogy mondja meg anyának, hogy vele nem akarok menni?
Most lesz egy koncert, nagyon szerettem volna elmenni. Nagy bulinak ígérkezik, de senki nem jön el velem. 3 barátnőm van, ők nem jönnek, barátom meg másik városban van, dolgozik...
Anya mondta, hogy menjünk együtt, jön velem. De nem akarok. Őszintén szólva anya nem pont az a fiatalos anyuka. És őszintén, szégyelnék vele menni egy koncertre. Ő amúgy is inkább a mulatósban van otthon..
Hogy mondjam meg neki, hogy ne bántsam meg?
"Ha konkrétan megmondom neki, hogy ciki vele menni ilyen helyre, akkor besértődik"
Hát, pedig szerintem egy szülőnek meg kéne értenie, hogy bizonyos korban egy gyereknek ciki a szülőjével menni bizonyos helyekre. De azért persze ne bántsd meg, ha nem feltétlenül szükséges.
Majd ha nem fog élni édesanyád akkor meg siránkozni fogsz hogy "óóó bárcsak velem lenne még,inkább mennék vele minden nap koncertezni fiatalok közé csak lenne velem"
Mit kell őt szégyelni?Inkább azt szégyelnéd hogy nem tudsz rib*ncoskodni,nem kell ide a kamu szöveg
Végül elmentünk. Jött apa is, amolyan családi estét tartottunk. Anya haza ment kb. fél óra után. Nem érezte jól magát, azt mondta zavarta, hogy senkit nem ismert. Apa kint maradt velem végig, de ő ismerte a rendezvényszervezőt, azzal eldumált, meg táncolt néha velem.
Ismétlem: NEM ANYÁT SZÉGYENLEM, HANEM AZT, HOGY VELE KELL MENNEM. + soha nem szoktam r_ibancoskodni, most is kemény 3 sráccal álltam szóba, meg velük táncoltam. Egyik már éve óta a haverom, a másik barátomnak a haverja a harmadik pedig apám. Pedig tudtam volna jobbra meg balra kúrni, ha kedvem tartotta volna...
Szövegértéssel gondok vannak, azt látom.
Aki képes volt normális választ adni, annak köszönöm szépen. :)
Ne mentegetőzzél azzal már hogy "nem őt szégyenled hanem azt hogy vele kell menned" a lényeg ugyanaz,a kamu szöveged pedig nem kell,azért nem cumiztad le a fél koncertet mert ott volt apád,na mindegy majd máskor
A média elhitette veled hogy koncertre,buliba stb csak is party arcokkal lehet elmenni mert a többi ember értéktelen.Ébredj fel bár neked ezt hiába mondom
Nem ismersz, ne ítélj. Eddig egyetlen egy pasihoz volt úgy közöm, aki nem más, mint a barátom.
És ha akartam volna, simán szétb_aszatthattam volna magam akár tegnap is, mert apa nem figyelt rám, meg nagyon nem is érdekelte volna.
Már a kérdésed alapján lehet látni hogy milyen ember vagy
Egy agymosott kis kamus ribizli aki imádja ha a koncerten végig mennek rajta vagy 100-an.Nem kell a kamu dumád,ezt csak a naívok veszik be.Mondani mindent lehet,főleg interneten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!