Mit szóltok ahhoz, hogy egy 13 éves lányt egyedül elengednek vonattal Csehországba koncertre? Én vagyok túl maradi, hogy ezt rossz szemmel nézem?
Figyelt kérdés
2012. júl. 10. 11:10
11/19 anonim válasza:
Én nagyon félnék, hogy valami baja lesz. A 13 éves nagyon kicsi, még általános iskolás. Még a korlátozottan cselekvőképesség határát sem érte el (az is 14 évnél kezdődik). Szerintem a szülőt is büntetni kéne, ha veszélyezteti a gyerekét, mert ennyi idős gyerek még nem érti meg, milyen veszélyekkel járhat egy ilyen utazás, és nem tehet róla, hogy nem érti, mert még kicsi. Ez olyan, hogy 3 évesnek sem engeded meg, hogy vezesse a kocsit, csak azért mert ő most éppen azt szeretné.
12/19 anonim válasza:
Szerintem is túlzás, és nem szabadna.
De a 13 éves azért nem olyan borzalmasan kicsi gyerek, mint ahogy az előző leírja.
13/19 anonim válasza:
„De a 13 éves azért nem olyan borzalmasan kicsi gyerek, mint ahogy az előző leírja.“
Bizony így van. Könnyen megtörténhet, hogy vissza már ketten jönnek ...
14/19 anonim válasza:
Egy 13 évest nem is engednek àt a határon szülő nélkül!
15/19 anonim válasza:
Nem. Egyedül 16 éveset sem, nemhogy egy gyereket. Bármi történik vele, én, a szülője vagyok mindenért a felelős.
Majd ha 18 lesz, akkor mehet koncentre vagy a vakvilágba egyedül, addig nem.
16/19 anonim válasza:
Szánalmas, milyen középkori sötétség uralkodik a magyar fejekben.
Ha nő, el kell zárni a francba, lehetőleg férjhezmeneteléig.
17/19 anonim válasza:
De a legjobb az, amikor 16 éves lány ír valami kérdést a kapcsolatáról és rögtön leribancozzák.
18/19 anonim válasza:
Megvan a véleményem az ilyen felelőtlen szülőkről.
19/19 anonim válasza:
Én is 13 vagyok, és nagyon szeretem a rockot. De a szüleim nem engednek el még az országba sem, és nem is egyedül mennék, hanem a 2 22éves unokatestvéremmel. Megértem, bár kicsit nehéz beletörödnöm, mert az minen álmom. Szerintem nem Te vagy a maradi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!