Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szóltok ahhoz, hogy egy...

Mit szóltok ahhoz, hogy egy 13 éves lányt egyedül elengednek vonattal Csehországba koncertre? Én vagyok túl maradi, hogy ezt rossz szemmel nézem?

Figyelt kérdés
2012. júl. 10. 11:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
Én nagyon félnék, hogy valami baja lesz. A 13 éves nagyon kicsi, még általános iskolás. Még a korlátozottan cselekvőképesség határát sem érte el (az is 14 évnél kezdődik). Szerintem a szülőt is büntetni kéne, ha veszélyezteti a gyerekét, mert ennyi idős gyerek még nem érti meg, milyen veszélyekkel járhat egy ilyen utazás, és nem tehet róla, hogy nem érti, mert még kicsi. Ez olyan, hogy 3 évesnek sem engeded meg, hogy vezesse a kocsit, csak azért mert ő most éppen azt szeretné.
2012. júl. 10. 13:23
 12/19 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem is túlzás, és nem szabadna.

De a 13 éves azért nem olyan borzalmasan kicsi gyerek, mint ahogy az előző leírja.

2012. júl. 10. 14:53
 13/19 anonim ***** válasza:
61%

„De a 13 éves azért nem olyan borzalmasan kicsi gyerek, mint ahogy az előző leírja.“

Bizony így van. Könnyen megtörténhet, hogy vissza már ketten jönnek ...

2012. júl. 11. 02:16
 14/19 anonim ***** válasza:
96%
Egy 13 évest nem is engednek àt a határon szülő nélkül!
2012. júl. 24. 13:58
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem. Egyedül 16 éveset sem, nemhogy egy gyereket. Bármi történik vele, én, a szülője vagyok mindenért a felelős.

Majd ha 18 lesz, akkor mehet koncentre vagy a vakvilágba egyedül, addig nem.

2012. szept. 12. 08:31
 16/19 anonim ***** válasza:
24%

Szánalmas, milyen középkori sötétség uralkodik a magyar fejekben.

Ha nő, el kell zárni a francba, lehetőleg férjhezmeneteléig.

2012. szept. 12. 09:16
 17/19 anonim ***** válasza:
41%
De a legjobb az, amikor 16 éves lány ír valami kérdést a kapcsolatáról és rögtön leribancozzák.
2012. szept. 12. 09:18
 18/19 anonim ***** válasza:
Megvan a véleményem az ilyen felelőtlen szülőkről.
2012. szept. 12. 12:26
 19/19 anonim ***** válasza:
Én is 13 vagyok, és nagyon szeretem a rockot. De a szüleim nem engednek el még az országba sem, és nem is egyedül mennék, hanem a 2 22éves unokatestvéremmel. Megértem, bár kicsit nehéz beletörödnöm, mert az minen álmom. Szerintem nem Te vagy a maradi.
2012. dec. 5. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!