Szerintetek mi a megoldás?
A szüleimnél lakom, 19 éves vagyok érettségi nélkül és ha elmegyek dolgozni, apám azt akarja, hogy 25 ezret fizessek neki (a minimálbérem mellett, mert max. 60k-t fogok kapni)... mondtam neki, az elején csak 10k-t szeretnék, főleg ha így is megélnek hogy most nem dolgozom hanem itthon vagyok.
Ez rohadtul nem igazságos és szeretném valahogy rávenni, hogy az elején csak 10k-t kelljen fizetnem neki, hogy félre tudjak rakni legalább 40k-t. (10k haza + 10k bérlet) Aztán fél év 1 év múlva, ha van egy kis pénzem, majd adnám neki a normális elvárt 25k-t, de így legalább nem nulláról indultam. Lehetetlen felépíteni bármit is így...
szia
nem igazán értem ha nem vagy otthon akkor miért kéne haza adnod?
ha meg otthon laksz, akkor lásd be hogy tízezer forint a mai világban nem elég semmire.
édesapádnak kéne neked segítenie ha elköltözöl, nem neked Rajtuk, hisz Te vagy a gyerek ...
szerintem
írj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!