22-30 közötti lányok! A Ti ismerősi köreitekben vannak olyan lányok, akik nem akarnak gyereket? És ha van ilyen, kedves, normális egy ilyen lány?
Figyelt kérdés
Nekem van már gyerekem, és úgy érzem, mostanában nem akarok. De gőzöm nincs, hogy lehet ilyen lányokra rátalálni. Tippek?2012. júl. 7. 14:47
11/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,jöhetnek még vélemények is! Azért írok véleményt,mert néhányan elmentünk a lényeg mellett. Tehát,nem az volt a kérdés,hogy az átlag ember mit gondol az ilyen lányokról, vagy rólam,hanem,hogy ismertek-e ilyen lányokat,és róluk mi a véleményetek. Most már úgy érzem,muszáj magamról is írnom: teljesen egészséges lelkivilágom van, és látva a férfi felhozatalt,szinte különlegesnek is számítok. Most ez van bennem,hogy nem akarok már gyereket. A lényeg, hogy a kereslet és a kínálat találkozzon. Mert ez a dolog kétoldalú,ez teljesen világos.
2012. júl. 7. 16:26
12/18 anonim válasza:
Ismerek. Ilyen a legjobb barátnőm. Én óvónő vagyok, két gyerek anyukája. Ő hét éve él kapcsolatban, élettársa van, de esze ágában sincs gyereket szülni. Lehet, hogy később megjön a kedve. Jah, igen. Mivel a legjobb barátnőm, számomra kedves, érdekes, okos. Egyetemen dolgozik, tanít. Hihetetlenül életrevaló és erős, ez az egy dolog, amiben "kissé eltér a normától". Szóval abszolút olyan, mint bárki más, ebből kifolyólag nem ad okot az elítélésemre sem. :)
13/18 anonim válasza:
Én nem akarok gyereket, de más gyerekét sem :D
30n
14/18 anonim válasza:
Én egészen biztosan nem akarok, van már 3 :DDD. Ismerek 2 ilyen lányt, de szerintem ők inkább bizonytalanok ebben, és azért mondják, hogy ha nem jön össze, akkor ne sajnálgassák, ne nézzék le őket, hogy kutyának sem kellettek, mert vannak ilyenek is a környezetükben.
15/18 anonim válasza:
1 ilyen lányt ismerek. 23 körüli és van férje. A férje akar gyereket, ő még nem. De az is lehet, hogy csak szeret ellenkezni.
16/18 anonim válasza:
Igaz, hogy elmúltam már 30, de mivel 22 és 30 között sem akartam gyereket, gondoltam leírom, hogy tudtommal normális kedves lány voltam/vagyok. :) Biztos nem vagyok egyedül. :) De és más gyerekét sem biztos, hogy akarnám.
És vajon vannak 30-35 közötti normális kedves férfiak akik nem akarnak gyereket, most sem és később sem? :)
17/18 anonim válasza:
Én ilyen vagyok, és egyáltalán nem azért mert nem kell a felelősség, bulizni akarok stb. Sőt ilyen dolgokban még prűdnak is néznek, mégsem akarok, mert nem vágyok rá. A bibi az, hogy nekem más gyereke sem kell. Legfeljebb ha már fiatal felnőtt, vagy ha nagyon-nagyon ritkán látja az apa. Más lányt nem ismerek a környezetemben, aki ilyen, de szerencsére azért ma már egyre nő a számuk, ki merik mondani.
18/18 anonim válasza:
én 24 vagyok és nem akarok gyereket. idegesítenek, türelmetlen vagyok, és amúgy is én inkább buliznék és élnék, mint szar.os pelenkákat cserélgessek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!