Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van pénz van csalàd?

Van pénz van csalàd?

Figyelt kérdés

Elköltöztem külföldre,férjhez mentem.

Nincs sajàt keresletem,csalàdommal eleinte semmi kapcsolat nem volt,aztàn én felkerestem öket(visszanyulo veszekedések)

Nagyon örültek nekem,mindennap msn,telefon,hetente levéliràs...

Aztàn célozgattak arra hogy otthon nagy a vàlSäg,nincs mit enni stb.

Persze jeleztem hogy nekem van egy pici kisfiam,és nem dolgozom,albérletben lakom,attol hogy kplföldön élek,nekem se megy fényesen.

De azt felajànlottam hogy ha kiakarnak jönni nyaralni,akkor a^z utiköltséget àllom,meg itt egy-két honapig elvannak,étel szàllàs stb,arra se kell pénzt adjanak.

És ezek utàn eltünt mindenki a szinröl.2 hete telefonok kikapcsolva,senki sincs online közelben,és levél sem érkezik.

Miért érzem hogy a pénz miatt vették fel velem csak a kapcsolatot ujra?

Ja és ha történt volna valami,akkor azt tudnàm,mert 3 különbözö személyröl van szo csalàdon belül..

2009. júl. 10. 17:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha mégis felveszik veled a kapcsolatot szerintem kérdezz rá egyenesen,hogy tényleg csak a pénzed kellett volna nekik?

De én a helyedben nem keresném őket,és többet ilyen nagyvonalú felajánlást sem tennék.Pénzt semmiképpen ne küldj nekik,egyértelmű,hogy csak azt akartak tőled.

Nem is írom le a véleményem a familiről.

2009. júl. 10. 18:06
 12/13 anonim ***** válasza:
17 25 ös vagyok, vigyázz, nehogy kihasználjanak, tul jolelkünek tünsz szerintem ! De mivel nem válaszolnak nekik ez lehet nem elég, szerintem kézpénzre utaznak , vigyázz! Amugy merre laksz ?
2009. júl. 10. 18:29
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak a Te mondataidat olvastam el, a hozzászólásokat nem! Még mindig vannak nálunk olyan emberek, akik azt hiszik, aki külföldön él gazdag, de legalábbis jómódú. Ebből kellene őket kiábrándítani. A helyedben ezek után nem is hívnám meg őket, mert kilóg a lóláb: ezzel sem elégednének meg. Ők pénzt szeretnének Tőled. Neked pedig eszedbe se jusson, mert elszabadulna a pokol. Annyit ugysem tudnál küldeni, amennyivel elégedettek lennének. Várd meg mikor és milyen kimagyarázós szöveggel jelentkeznek. Addig babázz és ne keresd őket!
2009. júl. 10. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!