Egy 32 éves férfi beszélget hónapok óta egy 23 éves csajjal csak azért, mert a barátjának tekinti?
Még sosem találkoztak.
Facebookon beszélgetnek és mondtam barátnőmnek, hogy ez nekem gyanús, hogy minden nap ráír a pasi. Mondtam barátnőmnek, hogy szerintem többet akar tőle a pasi, és ha ő nem akkor ne beszélgessen vele.
Szerintetek rosszul gondolom?
Jó lenne ha hasonló korú pasik válaszolnának.
Köszönöm
Mert látom barátnőmön, hogy továbbgondolja ezt a dolgot.
Vasárnap óta megvan a pasinak bnőm száma és tegnap este felhívta bnőmet facebookozás után, és bnőm egyből írt egy smst, hogy "felhívott!!!!! :)))"
pontosan ugyanígy!
az én 32 éves barátom 23 éves csajjal chatelget!! mert izgatja a fantáziáját és ennyi. egyelőre...
a srác nem külföldön van?? az én párom igen
Úristen, hogy te milyen hülye vagy, kérdező!
Biztos, hogy elmúltál már 20? Mert a leírtak alapján valami 16-18 éves hülye 3,14cs agyi szinten vagy.
Tudod valahogy el kell kezdeni ismerkedni és persze tovább is kell lépni, mint a chat. Sőt! Lehet, hogy majd élőben is fognak találkozni. Hú, mi lesz majd...?!
Szomszéd megye, az igen, az aztán k*va nagy távolság.
Lehet, hogy szeret vele beszélgetni?!
Egyébként, ha egyidősek lennének, nem féltenéd a barátnőd, hogy pofára esik? Csak idősebb pasi ejtheti pofára? Vagy én ezt most nem értem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!