Audrey80 mért ha belegondolsz ugyan ez megy élőben is csak a filmen túljátsszák a szerepet.Mert az utcán is ugyan azt látni,hogy a csajok megjátsszák a szépet meg az igényeset közben meg belül rohadnak meg ócska ribancok és mindennél fontosabbak az anyagiak meg a külsőségek.
A szappanopera tulajdonképpen a valóság paródiája.
2012. júl. 4. 14:49
12/34 anonim válasza:
Szerintem eléggé gáz de az ő dolga . Én legalábbis 5 percnél tovább nem tudnám nézni ezeket a filmeket .
2012. júl. 4. 14:50
13/34 anonim válasza:
11-es. Igen, biztos van valóságalapja, mint minden sorozatnak.
Ha már a normális életvitelt akadályozza, akkor meg beteges. Mondom én, aki minden egyes részt felvett a Szívek Szállodájából és A férjem védelmében c. sorozatból :) Igaz, én akkor néztem meg őket, amikor ráértem, és nem ahhoz igazítottam a napomat. Na jó, célszerű olyan filmeket választani, ami neten is fenn van, nehogy az ember rohamot kapjon, ha elmegy az áram és nincs felvétel :)
2012. júl. 4. 14:53
14/34 anonim válasza:
Nekem ez azt mondja, hogy álomvilágban élsz, amit ezek a sorozatok a lehető legjobban kiszolgálnak. Követhetetlen példákat lebegtetnek előtted, ami - mivel nézed őket - téged kielégít. Egyet képtelen lennék végignézni.
2012. júl. 4. 14:55
15/34 anonim válasza:
Azt a srácot az olimpián nem biztos hogy a férfimezőnyben hagynák indulni!
2012. júl. 4. 15:10
16/34 anonim válasza:
Hát ha egész nap azt nézi, akkor igen. Bár egyébként is elég fura.
2012. júl. 4. 15:14
17/34 anonim válasza:
Inkább szegénységi bizonyítvány.
2012. júl. 4. 15:14
18/34 anonim válasza:
Ha valami helyett nézi, akkor gáz. Ha egyszerűen azért, mert ez kapcsolja ki, akkor nem gáz...
2012. júl. 4. 15:26
19/34 anonim válasza:
Azért megkérdezem azokat, akik kijelentik, hogy "egyet sem bírnak végignézni", hogy krimit és horrort hogy bírnak mégis?
2012. júl. 4. 15:28
20/34 anonim válasza:
ha ezért nem mozdul ki otthonról, akkor az nemtől függetlenül is gáz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!