Félek hogy elvesztem a csaladom minden nap félek hogy ha lefekszek nem kelnek fel stb. és félek mindig aludni a rossz almaim miatt mit tegyek?
Lehet, hogy unokatesódnak, nem történt nagy baja, De szerintem rád túl nagy sokk hatott!
Pl.: Én nem merek kimenni a házból ha fúj a szél! jo ne szellőre gondolj.. Hanem amikor már erősen fúj.. Volt amikor pánik rohamot kaptam! És mind ez azért mert Augusztus 20.-án kint voltam abba a nagy viharba!!
Lehet te is azért félsz ennyire, hogy elveszted valakidet, mert besokkolt amikor hallottad a balesetet uncsitesódról és még sose halt meg senkid... Jobb lenne ha beszélnél erről szüleiddel!! :) Lehet attól is jobban éreznéd magad..
Figyelj!!!
Biztos nem semmi élmény lehetett, hogy uncsitesódnak balesete volt:S Sajnálom:S
Ha belegondolsz a féltéssel nem érsz el semmit!Mert a sorsodat Te iránytod,de a sorsod is irányít Téged!
És a bajt úgysem lehet elkerülni.
Pl. A barátnőm nagybátyja Londonba akart utazni,és lekéste a gépet, a gép pedig lezuhant.
Később autóval indult tovább és balesetet szenvedett.Hálistennek túlélte!:)
Látod, a sorsot nem tod kikerülni, ha egyszer balesetet kell szenvedned,mert úgy van ˝megírva˝,akkor hiába kerülöd ki, akár egy véletlen folytán,vagy egy véletlen általad hozott döntés folytán,akkor megtörténik máshogy,másidőpontban, de megtörténik!!!
Nem tudsz ellene tenni....
Próbálj meg megnyugodni,mert ez az állandó félés,akár tönkre is teheti a lelki világodat!!!Ha szüleiddel nem tudsz erről beszélni,akkor keress egy megbízható pszichológust,( most ezzel nem hülyének titulállak,)
de sztem keress egy olyan pszichológust,akivel ezeket megtudod beszélni,és aki tud tanácsot adni és segíteni.De fontos,hogy olyan legyen az orvos,hogy megtudj benne bízni.Akiben nem bízol,annak úgysem öntöd ki a lelked.Ne félj az álmoktól sem, valóságosnak tűnnek,de valójában mind azt tükrözi ami benned van és amit napközben átélsz.
Ha pl.vkinek a halálával fogsz álmodni, akkor az sokáig fog élni ,én így tudom.(azt írtad ,megálmodtad édesapád halálát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!