Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy hosszú kapcsolatból...

Egy hosszú kapcsolatból kilépve rögtön beleugrani egy másikba? Szokott ez működni? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Párom egy hét éves kapcsolatból szállt ki, és gyakorlatilag 5 nappal később már együtt éltünk. (a szakításhoz nem volt közöm, nem miattam történt, de ő szakított.)Most három hónapja vagyunk együtt, és imádjuk egymást. Nálam az érzelmek kialakulásához általában több idő kell, de ez valahogy most más.

Csak az aggaszt egy kicsit, hogy túl gyorsan történt minden, és remélem, hogy nem csak fellángolásról van szó nála. Nálam egészen biztosan nem csak az, viszont én sokáig egyedül voltam,mielőtt összejöttünk.

Minden stimmel egyébként, imádjuk egymást, és lehet, hogy pont ez ijeszt meg.

Az ok egyébként, amiért kiírtam a kérdést az, hogy én ugye nála lakom már gyakorlatilag, de még fizetem a saját albérletemet ami kidobott pénz. Nem tudom, hogy így három hónap után fel szabad-e adnom, vagy várjak még? én 25N, ő 27F

2012. jún. 28. 13:18
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nekem előtte volt egy 4 éves és egy két éves kapcsolatom. De még soha, senkinél nem éreztem korábban ezt, amit most. Valami olyasmi motoszkál a fejemben, hogy Ő az. És hogy most nem kell túl bonyolítanom a dolgokat, nem kell ezerszer mindent átrágnom. De ez nem én vagyok, vagyis sosem voltam, és ettől parázok egy kicsit... :)
2012. jún. 28. 13:54
 12/18 anonim ***** válasza:
38%
Akkor tényleg Ő az :)
2012. jún. 28. 13:57
 13/18 anonim ***** válasza:
78%

Nálam működött.

4 éves kapcsolatnak vetettem véget,haldokló kapcsolat volt.Rá 3 napra együtt voltunk,2 hónap múlva összeköltözés,1 éves évfordulón esküvő.

Ennek lassan 10 éve,és Ő a nagy Ő :)

Párom is tartott attól amitől te,de leültünk,átbeszéltük,megnyugtattam,hogy nem az a 3 nap volt kettejük között,hanem majd 2 év,ugyanis az exxel az utolsó 2 év már csak kapcsolatmegmentésről szólt,de nem sikerült.

Ne aggodalmaskodj,élvezd.:)

2012. jún. 28. 14:02
 14/18 anonim ***** válasza:
Nagyon fontos, hogy hogyan viselte érzelmileg a kapcsolata végét, vagyis miért szakított. Ha azért, mert ő már semmit nem érzett az exe iránt, akkor nem baj. Ilyenkor az ember mire eljut a szakításig, érzelmileg már rég túl van rajta. Viszont ha azért szakított, mert mondjuk volt köztük valami áthidalhatatlan ellentét, viszont még mindig szerette a csajt, akkor az ciki, mivel ezt 3 hónap alatt még tuti nem zárta le magában és sanszos, hogy csak egy sebtapasz vagy neki, akit szeret meg akihez ragaszkodik, de tuti nem szerelmes igazán. Szóval te tudod illetve a párod, hogy most a 2 közül melyik áll fenn. Erre kéne fényt deríteni.
2012. jún. 28. 16:35
 15/18 anonim ***** válasza:

Vőlegényem előző kapcsolata hat évig tartott, a lány még nem költözött el tőle (szakítottak már, de albérletet keresett), mikor velem találkozott, és randira hívott. Ennek lassan három éve, és tökéletes a kapcsolatunk.

Egyáltalán nem biztos, hogy csak fellángolás ez a barátod részéről, vagy hogy csak felejteni akar.

Ha az előző kapcsolatot lélekben már hamarabb lezárta, és rég elmúlt a szerelem, akkor simán lehet, hogy benned megtalálta, amire vágyott, és tényleg azért van veled, mert szeret, vagy kezd beléd szeretni.

Persze hülyén jön ki az ilyesmi (nekem is furcsa volt), de nem lehetetlen.

2012. jún. 28. 16:35
 16/18 A kérdező kommentje:

14/15

Kihűltek az érzelmek, azért lett vége. Azt mondta, az utolsó két évben már nem volt szerelmes. Azért voltak még együtt, mert egyébként eléldegéltek egymás mellett, jól kijöttek és nem voltak problémáik. "Csak" a szerelem múlt el, legalábbis részéről. És állítólag ezt most mellettem megtalálta.

2012. jún. 28. 17:31
 17/18 anonim ***** válasza:
És nem félsz attól, hogyha már beléd sem lesz szerelmes, megint továbbáll? Ne haragudj, de elég éretlen személyiségre vall, hogyha nem lángol már úgy valaki, akkor kilép a kapcsolatból. A szerelem minden kapcsolatban elmúlik ugyanis úgy 2 év után. Én nem mernék egy ilyen férfira alapozni.
2012. jún. 29. 11:07
 18/18 A kérdező kommentje:
Nem, ettől nem tartok. Mert szerintem ha a szerelem el is múlik, akkor is több kell, hogy maradjon egy kapcsolatban, mint az, hogy eléldegéljünk egymás mellett. Az, hogy ők nem veszekedtek, és jól elvoltak, nem jelenti, hogy boldogok is voltak. Bennünk sokkal több a közös, hasonlóan gondolkozunk az életről, és akkor sem hiszem, hogy unalmassá válna a kapcsolatunk, ha elszáll a rózsaszín köd. Szerintem mi azután is lehetnénk boldogok. Ők túlságosan különbözőek voltak, és csak mert nem voltak komoly problémáik, attól még nem tarthat egy életen át a kapcsolat.
2012. jún. 29. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!