Egy hosszú kapcsolatból kilépve rögtön beleugrani egy másikba? Szokott ez működni? Tapasztalatok?
Párom egy hét éves kapcsolatból szállt ki, és gyakorlatilag 5 nappal később már együtt éltünk. (a szakításhoz nem volt közöm, nem miattam történt, de ő szakított.)Most három hónapja vagyunk együtt, és imádjuk egymást. Nálam az érzelmek kialakulásához általában több idő kell, de ez valahogy most más.
Csak az aggaszt egy kicsit, hogy túl gyorsan történt minden, és remélem, hogy nem csak fellángolásról van szó nála. Nálam egészen biztosan nem csak az, viszont én sokáig egyedül voltam,mielőtt összejöttünk.
Minden stimmel egyébként, imádjuk egymást, és lehet, hogy pont ez ijeszt meg.
Az ok egyébként, amiért kiírtam a kérdést az, hogy én ugye nála lakom már gyakorlatilag, de még fizetem a saját albérletemet ami kidobott pénz. Nem tudom, hogy így három hónap után fel szabad-e adnom, vagy várjak még? én 25N, ő 27F
Nálam működött.
4 éves kapcsolatnak vetettem véget,haldokló kapcsolat volt.Rá 3 napra együtt voltunk,2 hónap múlva összeköltözés,1 éves évfordulón esküvő.
Ennek lassan 10 éve,és Ő a nagy Ő :)
Párom is tartott attól amitől te,de leültünk,átbeszéltük,megnyugtattam,hogy nem az a 3 nap volt kettejük között,hanem majd 2 év,ugyanis az exxel az utolsó 2 év már csak kapcsolatmegmentésről szólt,de nem sikerült.
Ne aggodalmaskodj,élvezd.:)
Vőlegényem előző kapcsolata hat évig tartott, a lány még nem költözött el tőle (szakítottak már, de albérletet keresett), mikor velem találkozott, és randira hívott. Ennek lassan három éve, és tökéletes a kapcsolatunk.
Egyáltalán nem biztos, hogy csak fellángolás ez a barátod részéről, vagy hogy csak felejteni akar.
Ha az előző kapcsolatot lélekben már hamarabb lezárta, és rég elmúlt a szerelem, akkor simán lehet, hogy benned megtalálta, amire vágyott, és tényleg azért van veled, mert szeret, vagy kezd beléd szeretni.
Persze hülyén jön ki az ilyesmi (nekem is furcsa volt), de nem lehetetlen.
14/15
Kihűltek az érzelmek, azért lett vége. Azt mondta, az utolsó két évben már nem volt szerelmes. Azért voltak még együtt, mert egyébként eléldegéltek egymás mellett, jól kijöttek és nem voltak problémáik. "Csak" a szerelem múlt el, legalábbis részéről. És állítólag ezt most mellettem megtalálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!