Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mast is szekal a huga? Ti...

Mast is szekal a huga? Ti hogyan allitjatok le?

Figyelt kérdés

A hugom 14 eves, nagyon szep, magas, karcsu, es tisztaban is van ezzel. 160 centi, es 43 kilo.

Én 156 centi vagyok, és 50 kilo. Nagyon nem vagyok megelegedve az alakommal, meg ugy alapjaban veve semmimmel, nem szeretem az arcom, a hajam, a testem, szoval tulajdonkeppen semmit. Heti haromszor edzek, szoval probalok javitani, amin tudok

A problemam az, hogy a hugom allandoan azzal szekal, hogy mennyire dagadt vagyok, folyton ezzel viccelodik, bant, meg akkor is, ha latja, hogy nincs jo kedvem, eppen emiatt. Egy ideig mosolyogtam rajta, vagy en is viccelodtem ezen, gondoltam csak megunja, de nem. Ha valamin osszevitatkozunk, es megbantom, rogton azzal vag vissza, hogy de o legalabb szep, en meg hajas vagyok.

Hogyan allithatnam le? Masok hogy allitjak le a testveruket, ha gonoszkodik?

Egyebkent nem vagyok egy elveszett ember, barkinek visszavagok konnyen, de ez igazan fajo pontom, es mivel csak o tudja, csak o tud ezzel bantani.

17L

2012. jún. 26. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem mikor húgom sokadszorra mondta, hogy kövér bálna vagyok lekevertem neki egy pofont. Érdekes azóta nem hív így.
2012. jún. 26. 16:58
 2/5 A kérdező kommentje:

Hu, erre meg nem gondoltam. De lehet, hogy ha nagyon kihuzza a gyufat en sem birok majd magammal.

Koszonom a valaszt!

2012. jún. 26. 17:23
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

:P

2012. jún. 26. 17:47
 4/5 anonim ***** válasza:
mi családunkban is én vagyok a vékony mindenki más pedig túlsúlyos. de én SOHA DE SOHA nem cs..sztetném őket ezzel, se apukámat se a húgomat! szerintem ez az egyik legnagyobb taplóság!! még idegességembe se teszek lekicsinylő megjegyzést. nálunk nem tudom ez nem szokás, szerintem ez attól függ kiben mennyi az empátia! tesód ha beszól neked valami ilyen durvát akkor szólj neki vissza valami ugyanilyen bántót! ami az ő legnagyobb hibája, biztosan van neki is!én ezt tenném aztán akkor befejezné a kekeckedést! az, hogy pofon vágod szerintem nem megoldás,mert az erőszak csak erőszakot szül. plusz aki nem képes magát megvédeni máshogy csak erővel annak úgy is mindegy 24/L
2012. jún. 26. 18:34
 5/5 anonim ***** válasza:
A soványakra is van rengeteg sértő szó, én naponta hallom a molett lányoktól... pl. botsáska, csontváz, ilyenek. Nem szoktam ilyet javasolni, mert egy sovány lánynak is fáj, ha bántják, de ha ő kezdte, akkor szerintem csúfold vissza nyugodtan.
2012. jún. 28. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!