A nagymamákat le lehet állítani?
Állandóan csak egyél, egyél de lassan már vágósúlyban leszek. 1 hete minden nap megyek mert segíteni kell a nagyapámnak de minden percben azt hallom hogy "kisfiam nem vagy éhes? ettél már? egyél vmit most főztem. egyél sütit most sütöttem. nem hiszem el h nem vagy éhes. ma még nem is ettél. egyél már!" stb. Ma is annyit ettem mint 5 ló és mindjárt hányok. Aranyos meg minden, tudom hogy általában minden nagyi ilyen de akkor is :) szegénynek már majdnem leordítottam a fejét. De sztem vágja h idegesített. Nem hiszi el h nem vagyok éhes. 1 hét alatt 2 kilót híztam. Most 75 vagyok, akkor nyár végére elérem a 90-et? :D Mit mondjak neki?
21/F
A legtöbb nagymama ilyen.Nekem is mindig mondja hogy egyél kisfiam.Nem vagy éhes?
Meg hogy jaj olyan sápadt vagy hogy a koporsóba különb halottat tesznek.
Nem lehet leállítani.
Maximum folyton visszautasítod és nem eszel (ekkor megsértődik)
Örülhetsz, hogy csak a nagymamád ilyen. Nekem az egyik nagynéném még ilyenebb: Amikor eljön hozzánk, még itt nálunk vendégként is tukmál minket: egyél még, biztos nem laktál jól... Teljesen úgy viselkedik, mintha mi lennénk nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!