Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet ugy valakit szeretni ha...

Lehet ugy valakit szeretni ha boldogtalanok vagyunk mellette?

Figyelt kérdés
szeretem a pärom.kisfiunk 2 éves.szeretem öket,ök a csalädom.de boldogtalannak érzem magam mellette.megfér ez a kettö egymäs mellett?magamban sem tudom összerakni a képet.nem mennék hozzä feleségül(mondjuk még megsem kérte a kezem),de nem tudom miéRt nem mennék hozzä..lehet mert tudom,nincsen hosszu jövönk?mäs orszägban lakom,az összes csalädtagom budapesten van.van a fiam,de egyedül érzem magam itt nagyon,és nem vagyok boldog a pärom mellett.de szeretem.lehet szeretni valakit tényleg ha nem vagyunk boldogok?
2009. júl. 5. 22:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Én is szeretem az enyémet, de sokszor kínszenvedés vele az élet. Most mondjam azt, hogy hagyd el? És adj magadnak egy másik esélyt? Én ezt tettem
2009. júl. 5. 22:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a boldogság összefügg azzal, ha azt/azokat szeretjük, akik a közelünkben vannak, akik a legfontosabbak nekünk. Hogy a kisfiadat szereted, abban biztos vagyok. De, hogy a párodat is, abban egyáltalán nem. És ezért vagy boldogtalan. Ezért nincs vele jövőképed. Tehát a végkövetkeztetésem:nem lehet valakit úgy szeretni, hogy boldogtalanok vagyunk mellette.
2009. júl. 5. 22:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szereted, de nem vagy szerelmes belé. Már csak a kisfiad, vagy a megszokás köt Téged vele össze.
2009. júl. 5. 22:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Más országban laksz, viszonylag kiszolgáltatott helyzetben, szerintem se szeretet ez, sokkal inkább kapaszkodás abba, aki mellettünk áll.
2009. júl. 5. 22:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mért vagy boldogtalan ezt kell megkeresned és megoldani!!!!
2009. júl. 5. 23:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet. A leírt viszony neve nem szeretet, hanem függés. Szakértőtől kellene tanácsot kérned, hogy rájöjj, mit is akarsz tulajdonképpen. Sok ember kerül hasonló helyzetbe, van, aki az egész életét elvesztegeti olyan jelszavak alatt, mint "nem vagyok boldog, de legalább..." (és a ... helyére egészen sokféle dolog kerülhet, az egyik az, hogy szeretnek/szeretek).
2009. júl. 6. 10:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem egészen más jutott eszembe, mint az eddigieknek. Nem lehetséges az, hogy tényleg szereted a párod, csak épp magányos vagy? Ez most így ellentmondásnak tűnhet, de szerintem közösségi értelemben lehetsz magányos, hiszen nincsenek közel hozzád a családtagok, esetleg barátok sem nagyon. Vajon akkor is boldogtalan lennél, ha Budapesten élnél ugyanazzal az emberrel, akivel most?

Nem biztos, hogy a párodban, a kapcsolatban kell keresni a boldogtalanság okát.

Az lehet, hogy azért nem mennél hozzá, mert nem vagy biztos benne, hogy a kapcsolat hosszú életű, de az is lehet, hogy azért nem, mert akkor elszakadnál a rokonaidtól. Ha jól sejtem, a párod külföldi.

2009. júl. 6. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!