Hogyan/hol kereshetném meg?
Ha van számítógépe biztosan van sok nyoma a neten.
Közösségi portáloktól apróhirdetésig sok minden lehet róla. Amúgy magánnyomozó ha ez nem segítene.
Ki írhatod épp ide is, ránézek neked ha lesz időm...
Köszi mindenkinek.:)
Igazából közösségi oldalon szerintem hiába keresném, mert elég átlagos neve van, vagyis sok van belőle, meg nem is láttam róla fényképet se, szóval nem ismerném fel. Sok esetben pedig elrejtik a születési dátumot, úgy hogy vagy ne legyen látható, vagy csak ismerősök részére.
Próbáld meg annál az önkormányzatnál kezdeni, ahova utóljára be voltak jelentkezve a szüleid, amikor még együtt éltek. De megpróbálhatod a Bm Adatnyilvántartó Hivatalánál is. Akinek személyigazolványa, jogosítványa, útlevele van, annak az adatai biztosan megtalálhatók náluk.
Írj nekik, vagy hívd fel őket, és mondd el mit szeretnél. Abban biztos lehetsz, hogy "bemondásra" sehol nem fogják kiadni a lakcímét.
Egyszer segítettem egy ismerősömnek - más okból - megkeresni egy családot. Ott az történt, hogy a lakóhelyük szerinti önkormányzat felvette a családdal a kapcsolatot, és a beleegyezésüket kérte, hogy megadhassák az őt keresőnek a lakcímet. Amikor hozzájárultak, akkor közölték csak az illetővel a pontos címet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!