Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti kiengednétek bankett után...

Ti kiengednétek bankett után a városba? 15/L

Figyelt kérdés
Kisvárosban lakunk 10ezren lakossal. Bankett lesz 8-ig, utána az osztálytársaim mennek a városba. Sokan kocsmába mennek, de én oda nem sezretnék, hanem a visszafogottabb osztlytáraimmal egy pizzát ennék, vagy fagyiznánk, vagy a játszótéren lennénk. Még sötétedés előtt hazaérnék. apa nem akar kiengedni:/
2012. jún. 14. 15:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
38%

Felőlem mehetsz, de engem nem érdekel, mi lesz veled.

Apudat igen.

2012. jún. 14. 15:56
 2/18 A kérdező kommentje:
De még világos van, és tudok magamra vigyázni. Nem hisezm el, hogy az összes osztálytársam mehet, csak én nem.
2012. jún. 14. 16:02
 3/18 anonim ***** válasza:
84%

Én kiengednélek:

Érvelj+könyörögj

Ajánld fel, hogy lesz nálad teló, be lesz kapcsolva és bármikor hív készséggel felveszed vagy ha akarja te is hívhatod.

Állapodjatok meg egy időpontban amikorra hazaérsz. 1 órával későbbi időpontot mondj mint amire tényleg gondoltál, de ne szállj el. És a lényeg, hogy menj is haza időpontra, ebből apukád látni fogja, hogy jé megbízható a gyerek.

Ígérd meg, hogy nem iszol, ajánld fel, hogy az auchan-ba 1500 ba van szonda, szívesen megfújod ha hazajöttél (nyilván nem veszi meg apukád, de ebből is látja majd, hogy komolyan gondolod és persze ne állíts haza részegen ha elenged)

Ha nagyon nagyon menni akarsz, tudd meg a városod bűnözési statisztikáját. Ergo ha alá tudod támasztani mondjuk egy netről szedett orfk kimutatással, hogy a városodban 250 éve nem volt erőszakos bűncselekmény hamarabb elenged, már csak azért is, mert látja mennyire fontos ez neked, meg szerintem aranyos, hogy így töröd magad.

Alkudozz: ígérj házimunkát az engedélyért cserébe.

Ezt tudom javasolni N30

2012. jún. 14. 16:03
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

3 as vagyok

ne hisztizz ne kiabálj.

Ne feledd, hogy te kérsz szívességet ezért ezt alázattal tedd. Hisztivel semmit nem érsz el.

2012. jún. 14. 16:04
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha TÉNYLEG csak pizzázni mennétek meg fagyizni, és felelősségteljes lánykaként ismertelek meg, akkor én elengednélek, mondjuk este fél 10-10ig.

De amint hazaértél körbeszaglásználak és ha egy kicsit is bagó-, vagy piaszagot éreznék rajtad, akkor azt hiszem, lőttek volna a nyaradnak.

2012. jún. 14. 16:06
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg apukád félt téged, megértem. Én is szülő vagyok. Sajnos rengeteg tragédiát lehet a híradóban hallani esténként. Apukádnak még új ez a helyzet, hogy kezdesz felnőni, és még nem tudja, hogy nem az a megoldás, ha el sem enged a barátaiddal pl. pizzázni. Kössetek kompromisszumot, és tartsd magad ahhoz! Ismeri apukád a baráti társaságodat, akikkel lennél? Szerintem ígérd meg, hogy a megbízható emberekkel leszel mindvégig, pontosan mond meg, hogy hol lesztek, igérd meg, hogy nem fogsz inni, nem maradsz egyedül az utcán, stb. És kérd meg, hogy pl. este 9-10-re menjen érted a pizzériába. Ha be is tartod az ígéretet, akkor apukád látni fogja, hogy meg lehet benned bízni.
2012. jún. 14. 16:14
 7/18 anonim ***** válasza:
Igen, engednélek. Engem is engedtek, mert bíztak bennem, és semmi bajom nem lett soha.
2012. jún. 14. 16:16
 8/18 anonim ***** válasza:

Én elengednélek! Anno engem is elengedtek a szüleim.

Szépen, amiket ide nekünk leírtál nekik is mondd el. Anyukádat kérd meg, hogy puhítsa kicsit apukádat, úgy hátha...

2012. jún. 14. 16:29
 9/18 anonim ***** válasza:
Mi annak idején egy presszóba mentünk, mondani se kell, nem a pia volt a lényeg, hanem a társaság, a zene, a rex, a barátok... Egy-két sörnél senki nem ivott többet! A kemény(kedő) szülőket úgy puhítottuk meg, hogy meghívtuk egy laza, jófej tanárunkat, így tudtunk azzal érvelni, hogy felnőtt is lesz velünk, és minannyiunkért jöttek a szülők. Így okés volt. Mindenkit elengedtek.
2012. jún. 14. 17:04
 10/18 anonim ***** válasza:
Ha minden tényleg így történik, ahogy leírod, hogy pizzázni, fagyizni, sötétedés előtt hazaérsz, akkor lehet elengedhetne apud. Csak tudod, Ő az APUKÁD és nagyon félt, szeret. Nehéz nagyon nehéz döntés. Tudod, nem hülyeség amikor mondják, hogy a "mai világban". Sajnos igaz.
2012. jún. 14. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!