Ti kiengednétek bankett után a városba? 15/L
Felőlem mehetsz, de engem nem érdekel, mi lesz veled.
Apudat igen.
Én kiengednélek:
Érvelj+könyörögj
Ajánld fel, hogy lesz nálad teló, be lesz kapcsolva és bármikor hív készséggel felveszed vagy ha akarja te is hívhatod.
Állapodjatok meg egy időpontban amikorra hazaérsz. 1 órával későbbi időpontot mondj mint amire tényleg gondoltál, de ne szállj el. És a lényeg, hogy menj is haza időpontra, ebből apukád látni fogja, hogy jé megbízható a gyerek.
Ígérd meg, hogy nem iszol, ajánld fel, hogy az auchan-ba 1500 ba van szonda, szívesen megfújod ha hazajöttél (nyilván nem veszi meg apukád, de ebből is látja majd, hogy komolyan gondolod és persze ne állíts haza részegen ha elenged)
Ha nagyon nagyon menni akarsz, tudd meg a városod bűnözési statisztikáját. Ergo ha alá tudod támasztani mondjuk egy netről szedett orfk kimutatással, hogy a városodban 250 éve nem volt erőszakos bűncselekmény hamarabb elenged, már csak azért is, mert látja mennyire fontos ez neked, meg szerintem aranyos, hogy így töröd magad.
Alkudozz: ígérj házimunkát az engedélyért cserébe.
Ezt tudom javasolni N30
3 as vagyok
ne hisztizz ne kiabálj.
Ne feledd, hogy te kérsz szívességet ezért ezt alázattal tedd. Hisztivel semmit nem érsz el.
Ha TÉNYLEG csak pizzázni mennétek meg fagyizni, és felelősségteljes lánykaként ismertelek meg, akkor én elengednélek, mondjuk este fél 10-10ig.
De amint hazaértél körbeszaglásználak és ha egy kicsit is bagó-, vagy piaszagot éreznék rajtad, akkor azt hiszem, lőttek volna a nyaradnak.
Én elengednélek! Anno engem is elengedtek a szüleim.
Szépen, amiket ide nekünk leírtál nekik is mondd el. Anyukádat kérd meg, hogy puhítsa kicsit apukádat, úgy hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!