Nagyon gáz, ha a férjemtől csak úgy kaptam ajándékba egy Rubint Réka DVD-t?

Nem kell mindig a legrosszabbat feltételezni.
Én 25 éves koromban valami márkás ráncosodás elleni krémet kaptam a férjemtől. Végül elmesélte, hogy rákérdezett a kolléganőinél, hogy mit vegyen, mondták neki, hogy valami arckrémet, és ez volt a legdrágább :-)

#11, ment a zöld mancs.
Nagyon bolond vagy :))))))))))))))))) (jó értelemben)

Hát ha én ilyen DVD-t kapnék a páromtól annak nagyjából két oka lehetne. 1. valamelyik munkatársa mondta, mert ő is azt vett a feleségének/a felesége otthon erre tornázik, 2. bement valami boltba ahol az eladó mondta, hogy ezt veszik a nők leginkább. :D
Ha daginak tartana valószínű megmondaná, mert a célozgatások nem annyira mennek neki.
Köszönöm a válaszokat.
Annyival bonyolultabb a szitu, hogy 6 hete szültem. Így is gáz?

#2 vagyok
Így szerintem semmi gond nincs ezzel. Biztos ő is tudja, hogy ilyenkor minden nő szeretné visszanyerni a régi alakját (no meg az apukák is örülnek ennek), és ebben akar segíteni.
De ha csak pár hete szültél, akkor óvatosan tornázz arra a dvd-re. A Rubint "jónővagyok" Rékát néha elkapja a gépszíj, és azt hiszi artistákat képez. Ne terheld túl magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!