Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Születésnapomra se torta, se...

Születésnapomra se torta, se virág?

Figyelt kérdés

Kicsit szomorú vagyok, hogy se tortát, se virágot nem kaptam születésnapomra.

A szüleimtől évek óta szokás szerintem semmit nem kapok. Apám soha nem vesz nekem virágot. Ajándékot nem kapok, se tortát, sőt semmit, még csak azt sem mondják anyámék hogy isten éltessen vagy valami.

Persze anyám is meg apám is külön-külön elvárják, hogy ők legyenek felköszöntve, ha nekik van születésnapjuk. Elég érdekes, hogy ők akkor miért várják el tőlem, ha ők sem köszöntenek engem? Talán 6-7 éve még fiatalabb koromban ( 15 éves koromig) kaptam ajándékot, max 1-2 ezer ft- értékben.

Anyámat ez előtt 2-3 éve én is felköszöntöttem, sőt ajándékot is vettem nekik annak ellenére, hogy ők nem vettek, de most már egy kicsit meguntam ezt, és én sem adok nekik semmit. Tesóm ugyanilyen. Neki ajándékot kell venni mindenre, húsvétra elvárná a pénzt, szülinap-névnap-karácsony ballagás meg mindenre több 10 ezer ft-os ajándékot vár, aztán mikor csak kisebb értékben kap, 3-4 ezer ft-ért húzza a száját. Jah és persze tőle sem kapok semmit. Olyan rossz ez így, miért bánnak így velem?

Páromnak is minden éven vettem tortát, ajándékot. Aztán ő egyre inkább kevebbért vásárolt, már tortát sem hoz, virágot sem, pedig 5 éve vagyunk együtt, nem 30 éve. 2 éve már tőle sem kapok sem virágot, sem tortát, ajándékot régebben egymásnak 10 ezer ft körül vettünk, de ő kitalálta hogy elég 1-2 ezer ft-ért is.

A mostani születésnapomon egyedül a nagyszüleimtől kaptam pénzt. Senki mástól semmit! Kicsit szomorú vagyok :(

2012. jún. 11. 15:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia én így vagyok vele...... de csak a nagy szülökel !

mert a rendes elhunytak!

16-éves vagyok és csak szaros 5-ezrett kapok vagy azt se!

se torta nagyon rosszul esik!

ez az hogy ha nem vagytok szegények hogy nem szeretnek téged sajnos.......

de amúgy meg! szarom le én is a születés napomat.... minden születés nap úgyan olyan sajnos :( :( :( semmmi meg lepi ajándék hát én se fogom meg lepni őt soha :D

2013. jún. 6. 09:34
 12/14 anonim válasza:
Én is így jártam nyugi én nem a szüleimmel élek. Felköszöntést kapok de ki lett jelentve hogy torta nincs mert már nem vagyok "kisgyerek". Attól mert nem vagyok kisgyerek még azért jól esne :( Akiket ismerek barátaim még mindig kapnak sőt ismerek olyat aki a 40-es éveiben jár és még mindig kap a családjától tortát. Szerintem ez annyira nem a kortól függ... de beletörődtem de akkor innentől még tőlem egy csokit sem kapnak csak hogy lássák a viszonzásom.
2014. máj. 10. 09:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát kérdező igy utólag írok neked egy hét éves kérdésedre a választ, hogy elég nagy gáz volt ez akkor szerintem is, hogy a családtagjaid így bántak veled anno az hogy elvárják azt, hogy te köszöntsd fel őket az meg ezek után egyenesen...
2019. aug. 31. 17:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Bocsika előző voltam:

Kedves 15:08-as! Erre is utólag, hogy az, hogy neked igényed van rá, az is egy dolog, az meg, hogy neki nincs rá igénye hát az is egy dolog. Viszont azt elvárni tőle is az már egyenesen arcátlanságodra vall a te az te vagy az ő meg az ő. Tehát ő nem te. Na mindegy de ha ez az egész kapcsolat már nem is inkább az igényeken alapszik, hanem inkább már az elvárásokon legalábbis az írásodból ezt vettem ki, hogy részedről ez inkább már elvárás akkor innentől kezdve már megette a fene ezt a kapcsolatot szerintem én már biztos nem maradtam volna veled ezért a hisztiért.

2019. aug. 31. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!