Gyerekként az ember bármikor megöleli, megpuszilja a szüleit, de ez felnőttként is ilyen természetes? Szoktatok apukátokkal, anyukátokkal felnőttként még puszizkodni?
3. vagyok
Apu nem ilyen érzelgős, csak akkor adtam neki puszit ha hazamentem és eljöttem, de most majdnem elveszítettük.. így ez megváltozott.
Én apámat mindig megölelem,megpuszilom amikor csak alkalom adódik rá. Apu is ha találkozunk,mindig átölel,és megsimogat. Nekem nagyon fontos,hogy tudja szeretem,és tudom,hogy ő is szeret minket.
Apu nevelt fel minket.Ragaszkodom hozzá..
Anyámat sose öleltem meg,és ő se minket..Elhagyott minket.
Igen, szokás. Nagyszüleimmel is, kivéve a papámmal, valahogy Ő nem olyan érzelmes ilyen szempontból. :)
Apukám kiscicámnak hív, meg kicsimnek, Anyukám Kicsikémnek, drágámnak. Ha boltban vagyunk Apával mondjuk állunk sorba a kasszánál akkor a fejem tetejét szokta megpuszilni. :)
Apa a mamát is sokszor puszilja. Nálunk ez így szokás!
Pedig már nem velük élek.
23N
Bár még nem vagyok annyira felnőtt, de igen egyre gyakrabban szoktam :)
Kicsiként valahogy nem mert anyuék folyton veszekedtek,mivel apa alkoholista volt,de már jó pár éve nem iszik és nem is veszekednek semmin :)
Két éve körülbelül hogy mindig puszizkodunk, és ilyenkor mindig a következő kérdést vágják a fejemhez:
"Már megint mire készülsz?"
"Mennyi pénz kell?"
:D
Természetesen ezeket viccesen kérdezik, furcsa nekik hogy ilyen vagyok :D
19/L
Amikor reggel megyek dolgozni, aki épp fent van annak adok két puszit, és amikor hazaérek akkor mindkettőnek.
31/N
Persze nyelvescsók mind 2nek.
Nem csak anyámat puszilom meg apámmal kezet fogunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!