Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleim hogyan vegyenek...

A szüleim hogyan vegyenek komolyan?

Figyelt kérdés
Sokszor komolytalan vagyok, röhögök egyfolytába és hülyeségeket mondok. Viszont, amikor anyának mondtam, hogy foglalt vagyok ( szerelem ügyben, van szerelmem. ) akkor egyszerűen csak nevetett egy jót.... Szeretném ha komolyan vennének, de hogyan? 13/F!
2012. jún. 10. 17:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szóval valami határon túl élő magyar lánykáról van szó. Ha még találkozni sem találkoztatok, akkor megértem anyukádékat, hogy nem vesznek komolyan. Mutasd meg neki képen a csajszit, ennyit tudok tanácsolni.
2012. jún. 10. 18:40
 12/13 A kérdező kommentje:
Apának már elmondtam, és látta is képen, de anyának még nem mutattam meg, mert szerintem NEM lesz belőle semmi.. Télen majd jönnek haza két hétre, akkor esetleg tudok vele találkozni, de utána megint mennek vissza...
2012. jún. 10. 20:25
 13/13 anonim válasza:
Mikor jönnek haza télen,be mutatod neki,anyuci előtt letolod a gatyodat és mondod szépen "Látod anya!Nekem már fel áll a kuki a puncira!"
2012. jún. 13. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!