Áttennétek más időpontra egy baráti összejövetelt (vacsora egy étteremben), ha a barátnőtök nem tudna eljönni?
Most komolyan: 5 órával előtte jelented be, hogy nem tudsz menni és elvárod, hogy másik három ember miattad ugráljon?
Komolyan 5 órával a vacsi előtt derült ki, hogy nem tudsz menni?
Ha meg igen, akkor így jártál. Ő ünnepel a barátaival, akiket két hétnél régebben ismer, veled meg majd találkozik másnap. Nagy ügy. Igazán nem kellene miden semmiséget felfújni.
1. nem vagyok kis tini,ha esetleg ti a 18 éves kort nem annak tartjátok
2. 2 éves kapcsolatról van szó
3. arról volt szó h ő elvisz engem,mert én már előtte szóltam neki h én nem tudok elmenni
4. ez már a 4. alkalom h elment nélkülem "bulizni",de most viszont lett volna lehetősége h átegye egy nappal későbbre
5. nem volt semmiféle asztalfoglalás,meg hasonlók. Találkoztunk volna az étteremnél,bemegyünk,eszünk és ennyi. Nem hiszem el h egy ilyet nem lehet elhalasztani későbbre...
Egészen mást írtál az elején, mint most.
"nem tudok elmenni,mert rossz az idő és a szüleim nem tudnak elvinni"
"arról volt szó h ő elvisz engem,mert én már előtte szóltam neki h én nem tudok elmenni "
Most akkor melyik? Meg volt beszélve, hogy mész, de nem tudtál és ő nem mondta le,
vagy meg volt beszélve, hogy ő visz el, de mégsem ment el érted?
Mert nem mindegy, hogy korábban szóltál, hogy menjen érted és ő megígérte, vagy az utolsó órákban szóltál, hogy nem tudsz menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!