Normális hogy egy "idegen" embert úgy szeretek mint az apukámat? 17L
van egy nagyon jó barátom, korban is az apám lehetne, és úgy is viselkedik. És én úgy szeretem mintha az apám lenne! 2 éve ismerem.. de mindent elmondhatok neki, tanácsot is ad mindig ha kell.. Normális hogy ennyire szeretem? Apuval is nagyon jól megértjük egymást, tehát nem ez a probléma...
ja és nem, nem pedofil! :D
00:22: igen tudom, ha esetleg olyan lenne akkor kocc van... De tudom hogy ő nem ilyen.. egyszerűen nem lehet ilyen :)
Az az ember... nem tudom hogy mondjam. De még a végén kiderül tényleg ő az apám :D na jó, ez hülye vicc volt
eddig azt hitted hogy hülye vagy?:D
sztem tök jó dolog..ugye nekem is a Bátyám..hátőő kicsit ciki volt h pont bele zugtam deh mit tudtam vna tenni..deh vannak rosszakaróim akik nekem azt mondjaák hogy a Bátyám csak d***i akar..és a Bátyámnak meg azt modjaák h majd ha nagy leszek el akarom majd tartatni vele magam..:S..azt hozzá teszem h azért mondanak ijeneket mert irigylik a "rangomat"..mert Bátyám elég nagy partyarc..deh nem ezért szeretem ennyire hanem mert az életemet menti meg nap mint nap..és egyszer kétszer szó szerint is =)
Nekem is van két olyan barátom, aki korban is az apukám lehetne, és én is úgy viszonyulok hozzá. Szerintem teljesen normális dolog, és örülj neki, hogy meg tudod osztani vele a gondod, és minden örömöd.
Hozzám is nagyon közel állnak ezek a barátaim, igazán fontosak a számomra. Bennük éreztem először az igazi apai szeretetet, mert a szüleim 2 éves koromban elváltak, apával az utóbbi 8-9 évben évi 1-szer találkozom pár órára, tehát gyakorlatilag nem is ismerem.
Én talán ezzel tudnám magyarázni a köztünk kialakuló szoros kapcsolatot.
És ne aggódj! Teljesen normális dolog!
17/L
évi 1?:O az nagyon kevés :S
De én magamat azért nem értem mert apuval semmi baj nincs, megvagyunk meg minden. De akkor csak nem akkor a baj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!