Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jártatok már úgy hogy lebuktat...

Jártatok már úgy hogy lebuktatok az itt kiírt kérdéssel? Hogyan lehetséges ez, mert ez anonim oldal nem?

Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 17:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, anonim. De mivel itt elég speciális történetek vannak, így aki olvassa könnyen magára ismerhet. Főleg, ha a kérdező apróbb részleteket is elárul.
2009. júl. 1. 17:50
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
anonim! De a te gépeden bárki fel megy el tudja olvasni,hogy miket válaszoltál illetve hogy miket kérdeztél!
2009. júl. 1. 17:51
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Én még nem de lehetséges. Ha az, akiről írsz kérdést olvassa szintén a lapot és Te nagyon részletesen, több példával alátámasztva írdo le a dolgokat, akkor lebukhatsz előtte. Én épp ezért sokszor a kérdés szempontjából jelentékelen dolgokat megváltoztatok. Pl. ha a valóságban sokszor járunk el szórakozni kocsmákba, akkor írhatom helyette, hogy diszkóba (főleg ha soha nem járunk diszkóba), vagy ha összevesztünk 10.000 Ft miatt, akkor írhatom helyette, hogy 22.000 Ft miatt. Nem sokat változtat, de már kisebb az esély hogy lebukj.

De az a legjobb, ha minél kevesebb konkrtéumot írsz, csak annyit amennyit muszáj. És általánosságokban beszélsz, nem használsz neveket, kezdőbetűket, nem adsz meg vársnevet, nem írsz boltokat, utcákat stb...

2009. júl. 1. 17:52
 4/13 A kérdező kommentje:
de van jelszavam és csak azzal tudok belépni nem?
2009. júl. 1. 18:00
 5/13 anonim válasza:
100%
Ha megadtad valakinek a jelszavadat is.Akkor be tud lépni.Meg ha kiszállsz,akkor nyomd meg a menüben/jelszóvátoztatás stb.,Bal felső sarok ezen az oldalon/a kilépes gombot,mert így bejelentkezve vagy még!
2009. júl. 1. 18:13
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha az én gépemről valaki meglátopgatja ezt a lapot, mindent megtud nézni, mert nekem automatikusra van beállítva:D DE utálom ha a gépembe turkálnak ezért senkit nem engedek ide:P

ÉS amúgy úgy bukhatsz le ha aki ismer és látogatja ezt a lapot rád ismert. Ha túlsok infót írsz. pl.: városnév személynevek, üzletek, diszkók neve:D

2009. júl. 1. 18:39
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
változtass jelszavat. milyen kérdéssel buktál le?
2009. júl. 1. 18:40
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Nem buktam le,csak olvasgattam a kérdéseket és kíváncsiságból kérdeztem!
2009. júl. 1. 18:45
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan nem ezzel az oldallal, de kerültem már kínos szituba úgy, hogy rátaláltak arra, amit böngésztem.

Elég, ha pl. elkezded a címsorba lassan begépelni, hogy www.gyakorikerd... és lám, nekem kihozza az összes olyan kérdést, amit ma nézegettem!

Ajánlom figyelmetekbe:

START/Vezérlőpult/Internetbeállítások/Előzmények törlése

2009. júl. 1. 21:11
 10/13 A kérdező kommentje:
én a geogleba szoktam beütni
2009. júl. 1. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!