H lehet megmondani h ne legyen sértő?
Figyelt kérdés
Aupair vagyok és az otthoni barátnőim közül többen is a fejükbe vették, h meglátogatnának. A testvéreimet szívesen fogadtam pár napra és a legjobb barátnőim ellen sem lenne kifogásom, de azok, akikkel annyira nem is vagyok jóban azokra nincs időm energiám. Igaz barátnőim ők is, de most h kinn vagyok kb havonta ha beszélünk. Úgy érzem ez nekik nagy kaland, h kijöhetnek külföldre pár napra, szállást kaját kapnak, megmutogatom nekik a várost, nekem viszont teher lenne két hetente valakit fogadni, itt is van életem, barátaim, velük akarok lenni és nem állandóan idegenvezetősködni. A család ahol lakom nagyon rendes, bármikor jöhetne vendég de én nem szeretném, ezt viszont a barátnőim sértésnek veszik. nekem meg teher. mit mondjak nekik, h bár szívesen találkoznék velük de nincs kedvem ahhoz h meglátogassanak?2012. jún. 3. 15:55
1/6 anonim válasza:
Hát hacsak nem akarod őket megbántani az őszinteséggel akkor hivatkozz a családra, találj ki valamit hogy miért nem jöhetnek
2/6 anonim válasza:
Mondd meg nekik, hogy sajnos nem tudod őket elszállásolni, te is idegen vagy a családnak, nem engednek oda több idegent.
3/6 anonim válasza:
Én is azt mondanám nekik, hogy ne haragudjatok, de én is másnál lakom, s nem vennék szívesen, ha kéthetente jönnének hozzám vendégek (több napra). Mégis csak az ő házuk, s tiszteletbe tartom azt, hogy nem akarnak belőle átjáró házat csinálni.
Testvéreid, legjobb barátnőid oké, hogy kimennek, de akikkel nem vagy annyira szoros barátságba, azok mit akarnak?Ingyen nyaralást?
4/6 anonim válasza:
Menjenek ki, de valami szállodába vagy panzióba szálljanak meg. Mondd meg, ha nekik így jó, akkor megoldható, mert a családnál nem tudsz mindig vendégeket fogadni.
5/6 anonim válasza:
Szerintem koptasd le azokat,akikre nincs szükséged.Fordított esetben ők is ezt tennék veled.
6/6 A kérdező kommentje:
az a baj h itt olyan jó fej a család, ha idejön vki akkor mindent átszerveznek h legyen a vendégemre időm, meg se engednék h a vendégem ne itt aludjon, stb de én viszont szeretném végezni a munkám és élni az életem nem pedig ilyen szívességeket kapni
2012. jún. 3. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!