Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Birosagra kell mennem, tanuken...

Birosagra kell mennem, tanukent hallgatnak meg. Milyen ruhat vegyek fel?

Figyelt kérdés
Meg soha nem voltam birosagon, aki volt mar segitsen egy kicsit, koszi.
2009. jún. 30. 23:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
82%

Anyám nemrég volt szintén tanúként, a sima utcai ruha megfelel, nem kell kiöltözni, de nagyon lazára sem kell venni a dolgot, ne strandra való szerelésben menjél. Sztem hosszú nadrág és póló elég, mintha dolgozni mennél. Mellesleg anyám a bíróság után egyből dolgozni ment és ugyanúgy öltözött fel mint bármelyik másik napon mikor dolgozni megy.

Mellesleg tanúként meghallgatás nem tart sokáig, megkérdezik, amit fontosnak tartanak, te elmondod és már mehetsz is nem kell megvárni a tárgyalás végét.

2009. júl. 1. 09:01
 12/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok, nagyon koszi mindenki valaszat, aranyosak vagytok, jokat mosolyogtam a valaszokon!

Ma voltam birosagon, es teljesen jol voltam oltozve. Mivel nagy meleg volt ezert egy nyari lenge bluzban es fekete nadragban voltam, a cipom sem zart volt.

De lattam mar a birosagrol kijovo embereket, es hat farmer miniszoknya, meg mindenfele ruha volt ott.

2009. júl. 1. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!