Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 0 életkedv ellen valami tipp?...

0 életkedv ellen valami tipp? (többi lent)

Figyelt kérdés
A barátom megmondta, hogy ennyi volt, ő nem tudja tovább folytatni, csak barát vagyok. Összezuhantam úgy ahogy kell, semmire nem tudok gondolni csak rá, az életkedvem a béka segge alatt van, olyan nulla hangulatom van, már lassan fizikailag is fáj a szívem körül. Jó lenne most pedig összeszedni magam, mert jövőhéten kezdődnek a vizsgák és így nagyon le fogok szerepelni, de egyszerűen nem megy. Ötletek?

2012. máj. 31. 16:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
fuss egy nagyot, biciklizz, ugorj bele ruhástul a tóba, püfölj boxzsákot, egyél fagyit/csokit.... Más nem jut eszembe, de valószínűleg egyik sem fog tartósan hasznnálni.. Próbáld meg félretenni az egészet, úgy, hogy most semmire nem gondolsz csak arra, hogy ne szúrd el a jövődet azzal, hogy másra koncentrálsz... Hitesd el magaddal, hogy nem történt semmi, minden oké, vizsgázz le, és utána nyalogasd a sebeidet... Szerintem nicns jó recept.. :S
2012. máj. 31. 16:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hány éves vagy,de nekem a szüleim mindig azt mondták: "kislányom nyugi,minden villamos után jön egy másik" Tudom nehéz most megfogadni,-és hihetetlen is most,hogy majd mást szeress,pedig de;) -de a legnagyobb igazság!! (már nem vagyok tini:D )
2012. máj. 31. 16:29
 3/7 anonim válasza:
100%

O jaj, te szegény...én meg már 2 éve egyedül mert gátlásos fiú vagyok, nehéz leszólitani csajokat utcán stb.

Na amit én csinálok hogy kiszedjem magam a béka segge alól, az a viccelődés barátaimmal, eljárás ide-oda, kimegyek a nagy parkba és kiüllök egy padra és barátkozom saját magammal, gondolkozok jó dolgokon az életemben.Van amikor ideiglenesen megvigasztal egy alkalmi kapcsolat, nekem nem jött össze...neked könnyebb, nő vagy(nem muszály rám hallgatni én csak adom az ötleteket).

Sport, uszás, vidám zenék, vidám videok, jókedvü emberekkel.

http://www.youtube.com/watch?v=NB3NPNM4xgo

Ja igen, ha eltereled a gondolataidat a próblémáról, úgy mintha mi sem történt volna, csak próbáld meg újra és újra valamennyire segit.Van aki ilyenkor elutazik valami barátnőjéhez,barátjához jókat buliznak és máris enyhül a dolog.

Hajrá.

2012. máj. 31. 16:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha van kutyád, akkor kicsit foglalkozz vele. Nekem ez mindig bevált, jobb kedvem lett tőle. Egyébként, sztem se búslakodj találsz még nála jobbat is, az élet nem áll meg, sőt még előtted van. Élvezd, h. szingli vagy, tudom ez most nehéz, de valószínűleg meg van az oka, hogy így történt. (gondolok itt arra, hogy nem egymásnak vagytok teremtve.-csak ez elég giccsesen hangzik) Ha eljön az ideje, találkozol majd egy szuper fiúval, aki hozzád illik. Most csak a vizsgákra koncentrálj, nehogy már miatta ne sikerüljenek, nem ér annyit a dolog, viszont a jövőd annál inkább számít. Örülj a mának, hogy süt a nap, hogy fiatal vagy, hogy nem vagy beteg, hogy van mit enned stb... Én mindig arra gondolok, hogy vannak nálam sokkal rosszabb sorsúak is.
2012. máj. 31. 16:38
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Holnaptól légy lezbikus.Próbáld ki lánnyal is aztán megjön az életkedved
2012. máj. 31. 16:39
 6/7 anonim válasza:
csoki.Meg az,hogy gondolj bele milyen szerencsés vagy jópár szpontból.Pl:nekem 2 éve halt meg az anyukám,a legjobb barátnöm 5 évre elment new yorkba..DE!ez semmiség!sokkal nagyobb gondok is történhettek volna velem.és ezt megbecsülöm,vannak barátaim,apu<3 és sok-sok apró öröm :)
2012. máj. 31. 17:00
 7/7 Tóth János Mucsi válasza:
Szerintem a tuti a barátok. Találkozz olyannal, akivel már rég, menjetek el vidámparkba, ne nagyon beszéljetek a srácról, és úgy jobb, mint otthon összesírni az összes könyvet tanulás címén.
2012. jún. 4. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!