Az alkoholizmus kialakulásának mindig van valami oka?
Figyelt kérdés
Az apám kivétel nélkül minden nap iszik, egyre többet. Nem tudom igazából mi ennek az oka, lehet azért mert még fiatal vagyok. Anyámmal együtt vannak, de érzem hogy nem túl jó a kapcsolatuk, mintha elhidegültek volna egymástól. Haza jön a munkából, leül a tv elé és bambán ül és iszik, de minden nap. Hogy lehet így élni? Ez neki mért jó? :((2012. máj. 30. 17:22
11/12 anonim válasza:
Az alkoholista kreál magának indokot arra, hogy ihasson. Mindenki hibás (szerinte) csak ő nem. Gusztustalan egy állatfaj. Azon meg ne csodálkozz, hogy anyud elhidegült tőle. Te szívesen bújnál egy piaszagú, öntudatlan zombihoz?
12/12 A kérdező kommentje:
igazából megértem anyámat, én is utálom apámat. arra várok már hogy elköltözhessek innen. csak nagyon rossz érzés azért hogy az ember a saját apjára így tekint:/ nekem sose volt "igazi" apa az életemben
2012. máj. 31. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!