Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is az a világ...

Szerintetek is az a világ legundorítóbb dolga ha egy férfi/fiú megüt egy nőt/lányt?

Figyelt kérdés
Igaz fordított esetben sem szép dolog.
2012. máj. 29. 19:19
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
19:31 ezzel egyetértek , sok ilyen van
2012. máj. 29. 19:35
 12/33 anonim ***** válasza:

Én undorítóbbnak tartom a pedofilok erőszakát a gyerekkel szemben.

Bár nagyon ellenzem hogy egy férfi nőt üssön meg,de ez fordítva is így van.Nő se üssön meg férfit.

2012. máj. 29. 19:36
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Most kövezzetek meg, de amikor gyereket vagy állatot bántanak, azt én durvábbnak tartom. Egy felnőtt nő el tud menekülni, vagy pedig az ő választása az az állat, de egy gyerek vagy egy állat nem.
2012. máj. 29. 19:37
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

undorító, bár valóban vannak olyanok akik megérdemelnék

de tényleg vannak undorítóbb dolgok is: nemi erőszak, lelki terrorizálás, gyengék bántása, esélytelen harc(pl. ha 15-en mennek egyre), gyilkosság (főleg ha előtte még kínozza is),

stb.

2012. máj. 29. 19:38
 15/33 A kérdező kommentje:

hát igen a pedofília meg a másik

köszi az eddigi válaszokat csak kíváncsi voltam a véleményetekre:) és hülye vagyok mert nem jól fogalmaztam meg ezt a kérdést.. hiszen azért ennél undorítóbb dolgok is vannak...

2012. máj. 29. 19:39
 16/33 anonim ***** válasza:
Én udorítónak tartom azt amikor egy részeg férfi megüt egy nőt. Ami ennél rosszabb az a megerőszakolás. Am a mi sulinkban van egy pedo(bear) :-/
2012. máj. 29. 19:48
 17/33 A kérdező kommentje:
úú akkor nem lennék a helyedben
2012. máj. 29. 19:49
 18/33 anonim ***** válasza:
81%
Az,ha valaki kikezd egy számára kiszolgáltatott,védtelen emberrel,az undorító,tök mindegy,hogy miben nyilvánul meg.Mostanában pl sok szülő csinálja ezt a gyerekével is.Ilyen a világ.Ezért kell kesz@rni mindent és mindenkit.
2012. máj. 29. 19:52
 19/33 anonim ***** válasza:
jav:lesz@rni.
2012. máj. 29. 19:52
 20/33 anonim ***** válasza:
91%

Középiskola "élményemet" tudom megosztani veletek..

Mindenekelőtt leszögezném, nyugodt típus vagyok, ezen az ominózus eseményen kívül senkire és semmire nem emeltem kezet. A sulinkban a lányok kicsit erősebbnek hitték magukat mint amilyenek, némelyik szinte természetesnek hitte, hogy heccből csapkodhatja a fiú osztálytársait. Velem is történt hasonló, azonnal elmagyaráztam, hogy attól, hogy nem ütök vissza még nem fogom tűrni, legalább akkora megaláztatás neki mintha én ütném meg..Csak folytatódott a dolog egy darabig nem nagyon vettem róla tudomást, aztán egy reggel bal lábbal keltem fel.. Jött a szokásos tarkón vágás, én a székemen ültem, na akkor szakadt el a cérna, visszakézből lesodortam neki egy elég isteneset.Persze neki állt feljebb, "lányokat bántasz, igazi férfi vagy".. Félreértés ne essék, nem az udvarlós tockosokról voltak a gyengébbik nem részéről, szó szerinti ütések szinte. Lehet lepontozni, de a véleményem akkor sem változik, erkölcsileg ez legalább annyira alsórendű, mint az én "válaszom".

2012. máj. 29. 20:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!