Szerintetek is az a világ legundorítóbb dolga ha egy férfi/fiú megüt egy nőt/lányt?
Én undorítóbbnak tartom a pedofilok erőszakát a gyerekkel szemben.
Bár nagyon ellenzem hogy egy férfi nőt üssön meg,de ez fordítva is így van.Nő se üssön meg férfit.
undorító, bár valóban vannak olyanok akik megérdemelnék
de tényleg vannak undorítóbb dolgok is: nemi erőszak, lelki terrorizálás, gyengék bántása, esélytelen harc(pl. ha 15-en mennek egyre), gyilkosság (főleg ha előtte még kínozza is),
stb.
hát igen a pedofília meg a másik
köszi az eddigi válaszokat csak kíváncsi voltam a véleményetekre:) és hülye vagyok mert nem jól fogalmaztam meg ezt a kérdést.. hiszen azért ennél undorítóbb dolgok is vannak...
Középiskola "élményemet" tudom megosztani veletek..
Mindenekelőtt leszögezném, nyugodt típus vagyok, ezen az ominózus eseményen kívül senkire és semmire nem emeltem kezet. A sulinkban a lányok kicsit erősebbnek hitték magukat mint amilyenek, némelyik szinte természetesnek hitte, hogy heccből csapkodhatja a fiú osztálytársait. Velem is történt hasonló, azonnal elmagyaráztam, hogy attól, hogy nem ütök vissza még nem fogom tűrni, legalább akkora megaláztatás neki mintha én ütném meg..Csak folytatódott a dolog egy darabig nem nagyon vettem róla tudomást, aztán egy reggel bal lábbal keltem fel.. Jött a szokásos tarkón vágás, én a székemen ültem, na akkor szakadt el a cérna, visszakézből lesodortam neki egy elég isteneset.Persze neki állt feljebb, "lányokat bántasz, igazi férfi vagy".. Félreértés ne essék, nem az udvarlós tockosokról voltak a gyengébbik nem részéről, szó szerinti ütések szinte. Lehet lepontozni, de a véleményem akkor sem változik, erkölcsileg ez legalább annyira alsórendű, mint az én "válaszom".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!