Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyam elgelejtette hogy tgnap...

Anyam elgelejtette hogy tgnap gyereknap volt? Eddig minden évben megköszöntött idén nem rosszul esik megiscsak a gyereke vagyok nem?

Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 15:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%
Én is elfelejtettem, hogy gyereknap volt:D 17L
2012. máj. 28. 16:10
 12/18 anonim ***** válasza:
51%
Lehet,hogy anyagilag nem úgy áll,ezer más gondja,problémája lehet,ezért nem is tartja ezt annyira fontosnak.
2012. máj. 28. 16:11
 13/18 anonim ***** válasza:
66%
Mi nem tartunk ilyen ünnepeket nagyon. Szóban felköszöntjük egymást és kész. Fölösleges pénzkidobás egy csomó ünnepünk. Az egész éves szeretet sokkal fontosabb, ilyen bugyuta napoktól. Egyébként én 23 évesen egyáltalán nem igénylem a gyereknapot, furcsa, hogy te 30 évesen igen, hiszen már nem vagy gyerek. Vettünk este jégkrémet és megettük. Ennyi volt az ünneplés. .)
2012. máj. 28. 16:17
 14/18 anonim válasza:
35%
Lehet hogy gyereknapos programok tegnap voltak országszerte, de gyakorlatilag a nemzetközi gyereknap június 1.-én van, így nem értem miért akadtál ki ennyire :D Lehet hogy pénteken felköszönt...
2012. máj. 28. 16:31
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
De durva ... nálunk sosem tartjuk a gyereknapot... pedig 16 vagyok. Nem veszem a szívemre. Tudom, hogy enélkül is szeretnek a szüleim:)
2012. máj. 28. 16:42
 16/18 anonim ***** válasza:
89%

Én úgy gondolom, hogy a 3 ünnep:

Anyák napja

Apák napja

Gyermeknap

egyazon fontos kategória. Ha egy anya elvárja, hogy felköszöntse a gyerek, adja is vissza! Én anyuka vagyok, de ugyanakkor gyermek is :) Minden anyák napján kapok és adok ajándékot (kapok fiamtól, adok anyunak, mamának, dédmamának). És minden gyereknapot is megtartunk, együtt elmegyünk valahova (tegnap pl. Medvefarm), együtt ebédelünk aznap, és a gyerek választ programot.

Én úgy gondolom, képmutató az az anyuka, aki széles mosollyal fogadja a virágot, de a gyereknapot bezzeg nem tartja. De ne aggódj, te édesanyád csak elfelejtette, ez nem akkor gond, főleg felnőtt fejjel :)

Én nagyon tisztelem azokat a családokat, ahol nem gondolják azt, hogy azért, mert valaki már elmúlt 18, akkor már nem gyereke senkinek...Nálunk ünnepekkor nem feltétlen ajándék van, hanem közös családi program, legyen az édesanyák, édesapák, vagy a gyermekek napja! EGYFORMÁN fontos minden családtag, tehát nem illik letojni egyik ilyen ünnepet sem, ha már valaki saját magát felköszönteti....szólt ez most azoknak, akik a gyereküktől elvárják a virágot, de ők maguk leszarják a gyereknapot.

2012. máj. 28. 17:21
 17/18 anonim ***** válasza:
23%
De drága 13-as válszoló! A kérdező nem ajándékot említett, csak azt, hogy nem tartották meg! Ha úgy veszed, a jégkrém is pénzbe kerül, a kérdező sem gyémántot szeretett volna.
2012. máj. 28. 17:22
 18/18 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy elfelejtette, kérdezz rá nagyon kedvesen, ne számon kérően.

A lenéző válaszokat nem értem....de nem is szeretném.

Én 23 vagyok, de amig nincs saját gyermekem addig Anyu felköszönt, aztán majd közösen köszöntjük a babámat. :)

Sőőt, idén a párom is kapott anyutól egy apróságot. aputól közösen kaptunk 5ezer forintot, amiből vettünk 1-1 felsőt.

A párom 30 és egy éve együtt élünk ketten.

:D

2012. máj. 29. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!