Anyam elgelejtette hogy tgnap gyereknap volt? Eddig minden évben megköszöntött idén nem rosszul esik megiscsak a gyereke vagyok nem?
Én úgy gondolom, hogy a 3 ünnep:
Anyák napja
Apák napja
Gyermeknap
egyazon fontos kategória. Ha egy anya elvárja, hogy felköszöntse a gyerek, adja is vissza! Én anyuka vagyok, de ugyanakkor gyermek is :) Minden anyák napján kapok és adok ajándékot (kapok fiamtól, adok anyunak, mamának, dédmamának). És minden gyereknapot is megtartunk, együtt elmegyünk valahova (tegnap pl. Medvefarm), együtt ebédelünk aznap, és a gyerek választ programot.
Én úgy gondolom, képmutató az az anyuka, aki széles mosollyal fogadja a virágot, de a gyereknapot bezzeg nem tartja. De ne aggódj, te édesanyád csak elfelejtette, ez nem akkor gond, főleg felnőtt fejjel :)
Én nagyon tisztelem azokat a családokat, ahol nem gondolják azt, hogy azért, mert valaki már elmúlt 18, akkor már nem gyereke senkinek...Nálunk ünnepekkor nem feltétlen ajándék van, hanem közös családi program, legyen az édesanyák, édesapák, vagy a gyermekek napja! EGYFORMÁN fontos minden családtag, tehát nem illik letojni egyik ilyen ünnepet sem, ha már valaki saját magát felköszönteti....szólt ez most azoknak, akik a gyereküktől elvárják a virágot, de ők maguk leszarják a gyereknapot.
Lehet, hogy elfelejtette, kérdezz rá nagyon kedvesen, ne számon kérően.
A lenéző válaszokat nem értem....de nem is szeretném.
Én 23 vagyok, de amig nincs saját gyermekem addig Anyu felköszönt, aztán majd közösen köszöntjük a babámat. :)
Sőőt, idén a párom is kapott anyutól egy apróságot. aputól közösen kaptunk 5ezer forintot, amiből vettünk 1-1 felsőt.
A párom 30 és egy éve együtt élünk ketten.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!