Te dolgoznál külföldön úgy hogy itthon kellene hagynod a két pici gyermekedet?
Tudom, ez nem ugyanaz, de előttem ez a példa van.
A párom apja kamionozott, főleg külföldön, így sokszor hetekig távol volt. Gyakorlatilag minden az anyósomra maradt, mindent egyedül kellett megoldania, mivel a férjére nem számíthatott.
Mondanom sem kell, ennek totális elhidegülés lett a vége, a gyerekek részéről pedig totális közöny. Igaz, ezek az öreg hozzáállásának is köszönhetőek.
De a lényeg, hogy szerintem ha nincs kivel megosztani a mindennapi problémákat, az elég frusztráló tud lenni.
Én most a másik oldal szemszögéből mondom, mivel én is nő vagyok és nekünk is 2 kisgyerekünk van. Ha nem számíthatnék a páromra a mindennapokban, akkor szerintem teljesen mindegy lenne, hogy dupla ennyit hoz-e haza, mert az az időt semmi sem tudja pótolni.
Valószínűleg megszoknánk a külön alvást, én meg azt, hogy magamon kívül senkire sem számíthatok.
Meg hát amilyen szerencsétlen vagyok, mindig pont akkor jönne meg a menzeszem, amikor pár napra hazalátogatna :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!