Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te dolgoznál külföldön úgy...

Te dolgoznál külföldön úgy hogy itthon kellene hagynod a két pici gyermekedet?

Figyelt kérdés
25 éves srác vagyok aki már dolgozott egy szezont Ausztriában.Van két csöppségem(6 és 4 éves), de annyira ragaszkodom hozzájuk és a feleségemhez, hogy nem vagyok biztos abban ha kimegyek akkor bírni fogom nélkülük!Nem azt kérem hogy döntsetek helyettem, csak szeretném meghallgatni mások véleményét is, aki esetleg már volt hasonló cipőben!Mivel már dolgoztam kint nélkülük tudom milyen, de ott van a másik oldal is az anyagiak!Minden választ köszönök!
2012. máj. 27. 11:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, ez nem ugyanaz, de előttem ez a példa van.

A párom apja kamionozott, főleg külföldön, így sokszor hetekig távol volt. Gyakorlatilag minden az anyósomra maradt, mindent egyedül kellett megoldania, mivel a férjére nem számíthatott.

Mondanom sem kell, ennek totális elhidegülés lett a vége, a gyerekek részéről pedig totális közöny. Igaz, ezek az öreg hozzáállásának is köszönhetőek.

De a lényeg, hogy szerintem ha nincs kivel megosztani a mindennapi problémákat, az elég frusztráló tud lenni.

Én most a másik oldal szemszögéből mondom, mivel én is nő vagyok és nekünk is 2 kisgyerekünk van. Ha nem számíthatnék a páromra a mindennapokban, akkor szerintem teljesen mindegy lenne, hogy dupla ennyit hoz-e haza, mert az az időt semmi sem tudja pótolni.

Valószínűleg megszoknánk a külön alvást, én meg azt, hogy magamon kívül senkire sem számíthatok.

Meg hát amilyen szerencsétlen vagyok, mindig pont akkor jönne meg a menzeszem, amikor pár napra hazalátogatna :)))))

2012. máj. 27. 16:58
 12/14 anonim ***** válasza:
52%
Szia!Az én férjem külföldön dolgozik,én pedig itthon vagyok a kisiskolás gyerekünkkel.Egy éve élünk úgy,hogy a párom 4-5 hetente jár haza egy hétre.Anyagilag nagyon megéri... egyébként nagyon nehéz,iszonyúan hiányzunk egymásnak.Minden nap beszélünk telefonon.A kapcsolatunk eddig is példaértékű volt,ez most sem változott sőt ;) ... Hosszú éveken keresztül mi sem akarunk igy élni,de ez vezet a célunkhoz vezető út felé.Mi mindenképpen itt akarjuk hagyni ezt az országot,mert itt nincs jövő.Egy helyben ülve nem lehet haladni ... !
2012. júl. 17. 06:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Mi tervezzük,hogy kiköltözünk,a férjem fog előre menni.Mi a gyerekkel utána,itt nem fogunk tudni megélni sem.Szakmànk,diplomànk van,mindkettőnknek.Egyikü
2014. máj. 8. 11:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Előző vagyok.Az átmeneti időt ki kell bírni.
2014. máj. 8. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!