Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem férjnek való, nem apának...

Nem férjnek való, nem apának való, mégis lehet hogy mellette maradok. Jó ez így?

Figyelt kérdés
Kedvesem csak 24 éves, felelőtlen, meggondolatlan, nem tud a pénzzel bánni, mindenét elhagyja, játékszenvedélye van stb. Neki én lennék a legmegfelelőbb feleség, mert én megfontolt vagyok, takarékos, türelmes, ragaszkodó és önfeláldozó. A játékgépezést is abbahagyta 9 hónapja, mert próbál megváltozni, szóval jó hatással vagyok rá. Szeretnénk gyereket, de párom is ugyanannyi odafigyelést igényel, mint egy gyerek. De én már 38 éves vagyok, nem sokáig várhatunk a gyerekkel, mert kifutok az időből. Érzelmileg nagyon megbízható, nagyon szeretjük egymást és úgysem bírnám ki nélküle. Mit tegyek? Maradjak vele?
2009. jún. 28. 14:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
84%
csak nehogy a pasi lépjen le, mikor már család is van! Túl nagy a korkülönbség, én nem is gondolom, hogy egy ilyen kapcsolat komoly lehetne. Most lépj amíg nem késő, biztos nehéz, de hidd el úgy lesz a legjobb. Keress egy magadhozvaló FÉRFIT!
2009. jún. 28. 15:47
 12/25 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem meg nagyon meg fogod bánni, ha nem a megfelelő embernek szülsz gyereket. Ne hagyd, hogy a korod belehajszoljon olyanba, amibe egyébként nem mennél bele. Ha ilyen felelőtlen, milyen apa lesz belőle? Még olyan férfinek is kemény dió sokszor az apaság, akinek nincs játékszenvedélye, takarékos és felelősségteljes, nemhogy annak, akiről tudod, hogy ilyen. A gyerekednek azt akarod, hogy ilyen apja legyen? Inkább keress, ki tudja, hogy találsz-e jobbat, de ha megtalálod és ha még túl koros is leszel a gyerekvállaláshoz, még mindig jobban jársz. Mióta vagytok együtt? Mert ha csak pár hónapja, szerintem nagyon elhamarkodott döntés lenne gyereket vállalni egy ilyen embertől. Nem véletlenül tetted fel ezt a kérdést, magadban valószínűleg érzed, hogy ez nem jó így teljesen, nem? Még nincs gyereked, nem tudod, hogy mekkora felelősség. Ilyen emberrel semmiképp nem vágnék bele.
2009. jún. 28. 15:58
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Te vele maradhatsz, de egy gyereket ne kényszeríts bele, ha tudod, hogy a gyereknek nélkülöznie kéne.
2009. jún. 28. 16:04
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem ertem, miert vagy ennyire igenytelen? Mi a jo ebben a ffi-ban neked? Meghogy gyereket szulni neki?

Egy felelotlen, meggondolatlan 24 eves ffi-nek gyereket szulni?

Hat te sem vagy am mas, ugyanolyan vagy te is mint a baratod. Felelotlen es meggondolatlan.

Mar most erzed hogy nem szabad neki gyereket szulnod, de azert megiscsak ezen gondolkodsz? Egy ilyen embertol menekulni kellene, nem gyereket szulni neki!

2009. jún. 28. 16:42
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

A Te eseted tipikusan olyan,mint a sokat ivó férfié.Azért iszom,mert...,de ha velem leszel,megváltozom.Természete

sen nem változik meg,és ha már nyeregben érzi magát,újra iszik.Nagyon sok nő tette tönkre az életét,mert hitt a link pasas igéreteinek.Köztetek meg igen nagy a korkülönbség.Mi lesz 10-20 év múlva ? Már ha addig együtt lesztek.

Ami pedig a gyereket illeti.Egy nő nem a férfinek szüli a gyereket,hanem azért,mert mindketten családot akarnak.Vagy pedig,mint Te,mindenáron anya akar lenni.De egy gyerek felelősség- főleg a gyerekkel szemben.Nem vagy már fiatal,de éppen ezért gondolj arra is,ha gyereket szülsz,és az fiú lenne,20 évesen még nem lenne önálló.Nagy az esélye,hogy el is kényeztetnéd,mert késői,egyszem gyerek lenne.Te akkor már közel lennél a 60.évedhez.Bírnál egy kamasszal? Olyan gyereket akarsz,mint a párod ?

Hogy a saját életeddel mit teszel,egyedül a Te dolgod.De egy gyereket világrahozni azért,hogy a saját vágyad beteljesüljön,de a gyerek érdekét nem veszed figyelembe,nagyfokú feleőtlenség a gyerekkel szemben.

Ha ragaszkodsz a párodhoz,maradj vele,amíg elbírod viselni,de ne vállalj felelőtlenül gyereket.

2009. jún. 28. 16:44
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha Te felelősségteljes normális gondolkodású nő lennél meg sem fordulna a fejedben egy ilyen embernek gyereket szülni.Egy gyereknek mindkét szülőjére szüksége van teljes mértékben szülő szerepben.Te nagyon jól tudod,hogy egy ilyen ember erre alkalmatlan,miért akarsz rosszat a leendő gyerekednek?Én értem,hogy sürget az idő,de talán nem is 38 évesen kellene elkezdeni gondolkozni az anyaságon,aztán már mindegy kinek csak szülhess.Ez is felelőtlen gondolkodásmód.És hogy lehetne már érzelmileg egy ilyen ember megbízható ahogy leírtad?

Gondolkozz,és ha valóban szülni szeretnél még akkor keress megfelelő társat hozzá,aki alkalmas apának is.

A saját életedet van jogod tönkretenni,de egy másikaz egy gyerekét már nincs.

2009. jún. 28. 16:47
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Van egy ismerősöm, volt menyasszonya, lakás, ahol éltek, munkája, barátai. Meg játékszenvedélye. A menyasszony úgy tudta, hogy abbahagyta a gépezést, aztán szép lassan milliós adósságokat halmozott fel. Aztán kiderült. Nem mondom, hogy veled is így lesz, de lehet, hogy csak úgy tudod, hogy abbahagyta.

Neki lehet, hogy te lennél a megfelelő feleség, de vajon neked ő a megfelelő férj? De vele maradsz, mert vele akarsz maradni, mert talán úgy gondolod, hogy neked ez a küldetésed, hogy őt a helyes útra térítsd. Csak nehogy x év múlva az derüljön ki, hogy tévedtél.

2009. jún. 28. 17:17
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Még végveszélyben sem szabad/na/ egy ilyen ember mellett gyereket szülni, hisz ő is az - mint írod. Ha annyira anya szeretnél lenni, vállald fel a lombikbébit egy imsretlen apától. Ennek a fickónak anyakomplexusa van, amit melletted kiélhet. Neki nem feleségre, hanem egy olyan nőre van szüksége, aki mellett maradhat az, aki, vagyis egy felelőtlen, semmirekellő és örökké gyámolításra szoruló gyerek. Ha szülsz mellette, egyszerre lesz /marad/ két gyereked. Biztosan ezt szeretnéd?
2009. jún. 28. 17:22
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Tegyük fel Vele maradsz és úgy döntötök, hogy ne legyen gyerek...

Telnek a hétköznapok, a pasi egyszer eljut abba a korba, hogy szeretne gyereket, de Neked már nem lehet.

Elindul lefelé a lavina és összejön egy másik nővel, aki sokkal fiatalabb, mint Te.

Mit értél el: annyit, hogy embert faragtál egy felelőtlen fiúból. Feladtál mindent, csak hogy Vele lehess és egyedül maradtál. Nem lesz melletted egy gyerek, aki a Tiéd és nem lesz pasid sem.

Te tudod, hogy ezekkel az eshetőségekkel számolva Vele maradsz-e.

2009. jún. 28. 17:23
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy 24 éves gyerekre vágysz, akkor teljesen jó ez a helyzet így. Te szépen lassan az anyja lettél, ő a gyereked, akit próbálsz megnevelni. gyereknek nem való gyerek, tehát ő sem való apának, ha meg mégis gyereketek lenne, akkor nevelhetnéd a "nagyfiad" és a bébit párhuzamosan. Ha ez így jó, akkor semmi gond. Bár a pasinak biztos jó, de neked?

Ha társra vágysz és nem egy gyerekre a személyében, akkor gyorsan szakíts vele, mert olyan túl sok időd már nincs más párt találni, ha még babát is szeretnél.

2009. jún. 28. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!