Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 21 éves házasság után nem gáz...

21 éves házasság után nem gáz ilyet csinálni?

Figyelt kérdés
Facebookon a férjnek sosem volt kiirva hogy házas, sőt még kép sem került fel csak egy üres profil, gyűrűt sem hord. Csak szerintem gáz ez. Szerintem simán megcsalhatja így a nőt.800 ismerős előtt nem felvállalni egy feleséget?
2012. máj. 21. 13:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

nem értem az összefüggést. Nekem szinte az fura, aki jegygyűrűt hord, a legtöbb általam ismert pasi nem hordja. Nekem is az az első, ahogy hazaérek, leveszem, mert zavar! Volt, hogy anyám rámszólt, hogy hordjam!!

A profilt nem mindenki tölti ki teljesen, akár házas, akár nem, nem értem, hogy ebből hogy következik, hogy csalja a feleségét??

2012. máj. 21. 13:49
 12/18 anonim ***** válasza:
92%

Általában az érett felnőttek nem a fb-on élnek. Oda csak azért regisztrálnak, hogy esetleg megkeressenek régi ismerőst valamilyen okból kifolyólag, vagy épp a kommunikációt megkönnyítendő (céges csoportok, körüzenetek, stb.)

Nem azt jelenti tehát hogy nem vállalja fel a feleséget, hanem azt, hogy

1. nem ott éli a magánéletét, nem tartja fontosnak kiteregetni hogyan él, csak gyakorlati szándékból regisztrált

2. nem foglalkozik az egész idióta fb-kal, csak úgy regisztrált, mert miért is ne.

2012. máj. 21. 13:53
 13/18 anonim ***** válasza:
parom sem fog gyurut hordani mert ki nem allhatja. a facebook meg nem a vilag kozepe, nem is ertem miert tulajdonitanak neki akkora jelentoseget. gondolod hogy az ismerosei nem tudjak hogy hazas??? a megcsalas es ezek a dolgok nincsenek osszefuggesben. szerinted olyan ember nincs is aki gyurut hord es hirdeti facebookon a nagy csaladi szeretetet kozben meg szeretoje van? :)))
2012. máj. 21. 14:02
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem leírtak előttem már mindent amit szerettem volna egyet nem. Persze, ez nem történik meg naponta és akkor is csak "másokkal" történhet meg, de leírok egy szerintem tanulságos dolgot. Nem rég kiderült, hogy a nagymamám örökölt egy bizonyos területet, amiről nem is volt tudomása egészen addig, amíg egy "vállalkozó" fel nem kereste, hogy adja el neki. Persze nem szerette volna. Édesanyám megkezdte a hivatalos eljárásokat (hagyatéki tárgyalás indítása, örökösök megkeresése, stb.), mert mégis könnyebb ez neki, fiatalabb, az interneten segítségével gyorsabban is megy az ilyesmi. Na itt kerültünk mi is a képbe. A "vállalkozóról" kiderült, hogy jóval áron alul próbálja megszerezni a földet és nem éppen törvényes úton. Nem részletezem, a lényeg, hogy kezdődött a fenyegetőzés, miegymás. A nevekhez ugye elég könnyen hozzá jutott (édesanyámé, enyém) innentől az interneten szinte bárkit meg lehet találni egy-egy közösségi oldalon. Na akkor töröltem le az összes képet a családomról, töröltem a családi állapotomtól elkezdve mindent.

Igen, ez nem történik meg mindenkivel minden nap (az elmúlt 60-70 évben a mi családunkban sem volt ilyen fajta "fenyegető"). De ebből kiindulva bármilyen rosszakaróm akár pillanatok alatt megtudhat rólam olyan személyes infókat is, amit nem biztos, hogy az orrára kötnék (férj neve, innen a telefonszám megszerzése már nem túl nagy kunszt). Senkinek semmi köze hozzá, hogy házas vagyok -e,, van -e gyerekem és a többi. A barátok, ismerősök, rokonok úgyis tudják, vadidegenek véleménye meg nem számít. Nem ijesztgetni szeretnék, csak nem biztos, hogy olyan jó ötlet mindig mindenről beszámolni, pláne olyan oldalakon, amikhez bárki hozzáférhet.

2012. máj. 21. 15:25
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem gáz szerintem.

A megcsalás nem ezen múlik.

Nálunk én sem a férjem sem hordjuk a gyűrűnket, mert kihíztuk és még nem vettük a fáradtságot nagyíttatni egy picit rajtuk. Először én vettem le mikor kismama lettem, azóta nem volt rajtam. Őt ez egyáltalán nem zavarta. Aztán szépen ő is levette, mert szorította. A gyűrűn se múlik.

De ha az illetőnek a párjának ez gáz, akkor ott lehet valami ami miatt így érez esetleg. Akkor viszont nem sopánkodni kell, hanem nekiesni a kapcsolat felélénkítésének kicsit.

2012. máj. 21. 15:32
 16/18 anonim ***** válasza:
te egy gyökér vagy, inkább ne agyalj ilyeneken!
2012. máj. 21. 15:54
 17/18 anonim ***** válasza:
14 Én is pontosan ezért nem tálalok ki mindent magamról faßbukon.Van összesen 51 ismerősöm,a profilom titkos,szökő évben egyszer felmegyek és ennyi.
2012. máj. 21. 16:04
 18/18 anonim ***** válasza:

Jujj én fent sem vagyok egyik közösségi oldalon sem. Most az gáz, hogy nem vállalom fel magamat mások előtt?

Egyébként meg ha faterból indulok ki, akkor valószínűleg azt se tudja hogyan kell képet feltölteni. Profilt meg bárki csinálhatott neki. A másik meg ha tudott volna képet felrakni, akkor se lett volna róla olyan ami digitalizált. Na bumm.

Én Gmailt is csináltam apámnak, de eleinte nélkülem be sem tudott lépni. Mára már eljutottunk oda, hogy tud egyedül levelet is írni. Tök büszke vagyok rá!

:-)

Amúgy képzeld, Facebook előtt is voltak hűtlen emberek.

2012. máj. 21. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!