Középkorúak vagyunk, mióta összekerültünk Ő kezeli a háztartási pénzt. Eddig nem is volt semmi baj, de egy éve valami történt Vele, csomagküldőktől rendel mindenféle haszontalan holmikat, a harmadik grillsütőt, a negyedik rozsdamentes edénykészletet stb. A villany és vízszámlánk természetesen nincsenek feladva.
És ennél a mondatnál hagytam volna ott. Össze vagytok házasodva? Együtt éltek? Van gyerek? Melyikőtök lakásában éltek? Rúgd ki, de azonnal.
2009. jún. 27. 14:56
2/20 anonim válasza:
Á, és még valami: azokat, amiket rendelt, természetesen tartsd meg.
2009. jún. 27. 14:56
3/20 anonim válasza:
Elöször is, intézd el, hogy a pénzhez csak te tudj hozzáférni, neki csak "zsebpénze" legyen - külön számla a banknál.
Lehet, hogy pszichikai betegség az oka, de az is lehet, hogy készül elválni.
2009. jún. 27. 15:01
4/20 anonim válasza:
Én olyanoknál tapasztalom ezt, aki boldogtalan, magányos (bár kapcsolatban él...).
Esetleg ezen gondolkozz el... De ezt neked kell tudnod, hogy hogyan éltek EGYMÁSSAL.
2009. jún. 27. 15:04
5/20 anonim válasza:
Talán ez olyasmi lehet, mint a szerencsejáték... Ismerek olyat, aki megszállottan járkál az ország minden pontjára termékbemutatókra és nem bírja megállni, hogy ne vegye meg a nyolcadik garnitúra gyapjúágyneműt hiperszuper akciós áron, hitelre... holott néha enni sincs mit neki:( Mindenképp rá kell beszélned egy pszichológusra az asszonyt, remélhetőleg belátja, hogy betegség amit csinál. Ha nem, akkor meg kéne válni tőle, mert evvel később téged is adósságba fog húzni:(
2009. jún. 27. 15:06
6/20 A kérdező kommentje:
Igen, azt hiszem én is, hogy pszihés betegség. Nagy szegénységben nőtt fel, és talán ezzel akar kompenzálni valamit. Lehet ez?
2009. jún. 27. 15:20
7/20 anonim válasza:
Ezeket a TV-ből rendeli Top Shopból vagy hasonlóból? Mert ez igazából függőséggé alakulhat. Mutatják a terméket, a vásárlóval elhitetik, hogy erre elengedhetetlen szüksége van, ő meg bedől nekik. Ha TV-ből rendel, ne nézzen TV-t. Sokat van otthon? Lehet, hogy nagyon ráér, nem? Mert én gyerek meg munka mellett nem is érek rá ilyenekre.
2009. jún. 27. 15:21
8/20 anonim válasza:
Függőség!? Csak én látom, hogy jól le akar húzni!? Ezzel az egy mondatával jól megalázott, Te pedig asszisztálsz neki hozzá. Még véded is őt, ne lepődj meg, ha majd bejelenti, hogy ő bizony el akar válni. Dolgozni gondolom nem dolgozik a kicsike! Az első válaszoló vagyok, ha valaki nem vette volna még észre...
2009. jún. 27. 15:22
9/20 anonim válasza:
Lehet, hogy a "megszorítások" miatt gondoskodik a jövőről, felhalmozza a készleteket, hogy legyen mindig új kéznél. A viccet félretéve többet kellene tudnunk ahhoz, hogy véleményt alkossunk. A párod dolgozik? Mivel magyarázza a 3 grillsütőt és az edénykészletet? Nagy a család?
2009. jún. 27. 15:23
10/20 anonim válasza:
Az igen!Tényleg ezt mondta,.hogy "keress többet"?
Simán kihasznál és tudja,hogy úgy sem teszel ellene semmit.Aztaaaa!Állj a sarkadra és vedd el tőlle a pénzt.Ha nem tetszik neki akkor meg menjen...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!