Édesanyámat nem tartom a világ legjobb anyukájánák. Mert nem az! Nektek mi erről a véleményetek?
15/L
SOHA nem ért meg..:(:/
de nem csak ez van..
Nézd. A szülők emberek. Amiben pedig ott az emberi tényező, az nem tökéletes. Sőt, olyan, hogy tökéletes, nincs is.
Ezen én is átestem, jó nagy nullát tudtam édesanyámmal megbeszélni. Ezért is vannak a barátnők. Hidd el az sem lenne jó, ha anyukádat barátnőként tudnád kezelni.
Jegyezd meg azokat a dolgokat, amikben anyukád hibázott, és próbáld meg nem elkövetni a saját gyerekednél.
Hidd el, ez a legkisebb gond.
Az én anyukám például iszik, nem keveset. 13 évesen majdnem megölt (részegen hadonászott a nagykéssel, mert zongoraórára akartam menni, ha nem érkezik haza apukám és nem szedi ki a kezéből, nem tudom, most mi lenne). Minden délután azt hallgattuk, hogy ő maga a tökély és csak azért iszik, mert ez a világ nem érti őt meg.
14 évesen leléptem. Azóta csak nagyon ritkán látogatom meg őket, de akkor is gyomorgörccsel és bepakolt bőrönddel, hogy ha megint berúgna és nekem esne, abban a szent pillanatban sprintelek is a vonathoz.
Őszintén? Irigyellek anyukádért. Gondold ezt át. Nem biztos, hogy olyan rosszul jártál vele.
Szia Kérdező!
Mintha csak az egykori 15 éves énem írta volna a kérdést! :D
Ebben a korban elég sokszor érezzük úgy, hogy anyukánk/apukánk/az idősebb generáció nem ért meg minket.
Nekem is voltak puskaporos vitáim anyummal, a mai fejemmel már másképp csinálnám...:)
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!