Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek a barátomnak?

Mit vegyek a barátomnak?

Figyelt kérdés

2 hónap múlva leszünk egy évesek és nem tudom,hogy mit vegyek a névnapjára,ami HOLNAP lesz!Én h*lye már megint az utolsó pillanatra tartogattam,és most halvány lila fogalmam sincs,hogy minek örülne.

Karácsonyra gyűrűt kapott,mert véletlenül egy bevásárlás közben nézegette.De mostanában nem volt közös vásárolgatás.... :(

Hobbyja a tv szerelés meg minden amit szerelni lehet,tehát az kilőve....

VALAKI SEGÍTSEN!lÉCCIKE

2009. jún. 26. 08:37
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
Vidd el oda,ahol először találkoztatok:)Vegyél neki egy szép órát...súgd a fülébe,hogy veled repül az idő és bízol benne,hogy még sok,szép óráitok,éveitek lesznek együtt.Esetleg,ha olyan óra,hogy van rajta ébresztő,vagy hasonló,akkor beállíthatnátok x időre és mindennap akkor szólalna meg.Egymásra gondolnátok:)
2009. jún. 26. 09:34
 2/5 anonim ***** válasza:
54%

Az elsö válaszoló tuti csaj és ö erre vágyik, de itt egy hapinak akar ajándékot venni, és a fiu biztos hülyén nézne rá.

Ha pestiek vagytok elvihetnéd esetleg egy technikai múzeumba, vagy a közlekedésibe.

2009. jún. 26. 09:55
 3/5 anonim ***** válasza:
54%
Én csaj vagyok és szerintem is jobb a második válaszoló ötlete,de emellé persze ha akarsz még vehetsz neki valamit. De igy nehéz segiteni azt se irtad mennyit szánsz rá.
2009. jún. 26. 10:24
 4/5 A kérdező kommentje:

Az ár nem lényeg,de persze nem több tízezret szeretnék költeni.Vidékiek vagyunk,de valami maradandót szeretnék....

köcce az eddigieket is...

2009. jún. 26. 12:59
 5/5 A kérdező kommentje:

Parfümöt kapott,mert elszolta magát az anyukájának...ő meg ,,köpött" nekem... :)

Ez így jól jött ki...

De nagyon köszike az ötleteket!

2009. jún. 26. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!