Minden megcsalás kiderül?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok? Előbb-utóbb tényleg lebukik, aki szeretőt tart?2012. máj. 13. 15:10
1/7 anonim válasza:
Nem tudom, én 7. éve nem buktam még meg.
2/7 anonim válasza:
Az esetek túlnyomó többségében igen,kiderül.Csak egy-két elszigetelt eset van,amikor az illető személy nagyon ügyesen hazudik,és sikerül titokban tartania a dolgot,de mondom,ez tényleg ritka eset.
3/7 anonim válasza:
Egyértelműen igen. Amit előző írt, szerintem is igaz, nagyon nagyon ritka, hogy nem derül ki. De előbb-utóbb minden kiderül.
Első: ne félj, te is lebuksz előbb, vagy utóbb, aztán mehetsz sírni, ha kidobnak.
4/7 anonim válasza:
Nem tudom, én 9 éve nem buktam le, de ezt a párom bénaságának is köszönhetem.
6/7 anonim válasza:
Nem. Én 2 évvel az eset után magamtól vallottam be, és kiderült, hogy a férjem semmit nem sejtett. (Bár végülis kiderült, mert elmondtam, de akkor már mindegy volt.)
7/7 anonim válasza:
Ha az ember eléggé ismeri a párját, és van elég élettapasztalata és emberismerete akkor már nagyon gyorsan kiderül, csak sokszor az elején még nincs elég bizonyíték. De ha a gyanú magvan, akkor idő kérdése, és előbb vagy utóbb minden napvilágra kerül!Sajnos tapasztalatból beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!