Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire normális dolog hogy...

Mennyire normális dolog hogy a szorongásos depresszióban szenvedő feleséget férj azzal fenyegeti folyamatosan hogy ha igy vagy ugy viselkedsz megcsallak?

Figyelt kérdés
A nő valószinűsithetőleg a férj régebbi hűtlensége miatt szorong.
2012. máj. 11. 20:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
72%

Ajánlom Csernus Imre könyveit. Nekem sokat segített.

Olvasd el többször és figyelj minden mondatára.:)

Ehhez a kérdéshez meg csak annyit szólnék hozzá, hogy a saját életedért 100%-ban te vagy a felelős és senki más.

Végülis te hagytad, hogy ezt tegyék veled, szóval őt nem hibáztathatod érte.

2012. máj. 11. 21:12
 12/20 A kérdező kommentje:
Jan. 19 én volt két éve hogy kiderült az eset. Az orvoshoz lassan egy éve járok,és igen jobban vagyok. Csak azt nem értem hogy ha neki is az volt az érdeke hogy jobban legyek,akkor miert taszitott folyamatosan vissza a depresszioba,meg tartott kétségek kozott,ahelyett hogy mondjuk inkáb a bizalmamat probalta volna erősiteni.
2012. máj. 11. 21:14
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha megaláz és semmibe vesz, mi a búbánatért vagy még vele?

Ha annyira rossz valaki mellett, hogy pszichés bajom lesz tőle, akkor az az első, hogy otthagyom a francba.

2012. máj. 11. 21:16
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem igazan hibaztatom csak nem értem miert nem segitett ha kozben őt zavarta a legjoban az állapotom...meg hat nagyo nem volt mindegy hogy vagyok a gyerekek miatt sem...
2012. máj. 11. 21:16
 15/20 anonim ***** válasza:
29%

Lehet, hogy próbált segíteni, csak nem sikerült.

Hülyeségnek hangzik, de talán ezzel a mondatával sem akar rosszat. Ez olyan, mint mikor a gyereknek azt mondod ne csináld, mert ez meg ez lesz és akkor nem csinálja. Szóval nem feltétlenül akart rosszat, bár én nem ismerlek titeket, nem látok bele, csak nem tartom ezt sem lehetetlennek.

2012. máj. 11. 21:19
 16/20 anonim ***** válasza:
78%

én pszichológus vagyok,de csak azt mondtam volna,hogy hagyd el. Vagy ha vele maradsz akkor fogadd el ahogy bánik veled.

Miért vagy vele,ha szenvedsz ettől?

2012. máj. 11. 23:00
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

kb még 15 percig lennék

együtt a férjemmel, ha azzalfenyegetőzne,hogy megcsal. ennyi idő lenne amíg kidobálom a ruháit

2012. máj. 11. 23:04
 18/20 anonim ***** válasza:
60%
Nem a férjed csinálja, hanem te magaddal.
2012. máj. 12. 00:09
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt szorongásos depresszióm (már majdnem teljesen kikezeltek belőle), tudom, milyen rossz. El nem bírom képzelni, miért vagy még ezzel a palival. Én rég kivágtam volna a francba, amint megtudtam, hogy megcsalt.
2012. máj. 12. 02:06
 20/20 anonim ***** válasza:
58%

Na mi van?Fáj az igazság?

Ha megcsalt téged akkor minek vagy még vele?Minek tűröd azt amit művel veled?Ki maradna együtt egy ilyen férfival?Aki annyira hülye hogy még mindig szereti vagy aki fél hogy nem lesz ki eltartsa.Ennyit erről.Szagoljad mostmár amit letéptél

2012. máj. 12. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!