Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Illik az hogy sütit vigyek?

Illik az hogy sütit vigyek?

Figyelt kérdés

Ma megyek a barátomhoz, szinte mindennap ott vagyok! Ma itthon csináltam dinnye sütit és az lenne a kérdésem hogy vigyek-e????

Itthonra lenne ígyis vagy 30darab, mi hárman élünk egy házban anya apa és én, és még van olyan 15szelet, amit esetleg elvinnék oda, hisz anyukám úgysem veszi észre hogy mennyi hiányzik???!!!

a barátomék olyan 6an laknak egy házban és elég lenne nekik vajon??Vagy esetleg vigyem a barátomnak a tesójáékhoz???Nagyon szeretem azokat is! Ők 4en vannak, de van egy kisbaba ő még nem eheti!Na mit tegyek?? :S

2012. máj. 9. 11:40
 1/9 Bettyke66 válasza:
Nyugodtan vihetsz nekik :) ebből látszik hogy kedves és figyelmes vagy..;)) biztos örülnek neki majd..! és megdícsérik hogy tudsz sütni is :))
2012. máj. 9. 11:45
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem vigyél! Te készítetted, természetes, hogy viszel kóstolót. Anyukád ezért csak nem szid le, ha mégis, az előbbivel még mindig replikázhatsz.
2012. máj. 9. 11:48
 3/9 A kérdező kommentje:
ez sütés nélküli :))) sajnos olyannyira béna vagyok hogy félek és nem is merem begyújtani a sütőt, és csak eddig merészkedek
2012. máj. 9. 11:48
 4/9 Bettyke66 válasza:
vigyél nyugodtan :)) ! kedveskedsz legalább nekik..!
2012. máj. 9. 11:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Nyugodtan vihetsz neki. Én barátnőm is mindig hoz ha ő is alkot valami finomat :) Szerintem bármennyire is rossz a süti amit kétlek hogy rossz mert szerintem ügyesen csináltad akkor tuti hogy örülni fog neki :D
2012. máj. 9. 11:54
 6/9 A kérdező kommentje:
okés viszek remélem ízlik majd, de mit mondjak majd nekik??? :s
2012. máj. 9. 12:07
 7/9 anonim ***** válasza:

"Ezt én készítettem, hoztam egy kis kóstolót!" :))))

Biztos örülni fognak, ne izgulj!

2012. máj. 9. 12:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát mondd azt, hogy hoztál egy kis kóstolót a desszertből, amit otthon készítetteket, és reméled, hogy ízleni fog nekik.
2012. máj. 9. 12:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Megmondod, hogy hoztam egy kis kóstolót. Ha félsz, hogy nem ízlik (nem hinném, szerintem azt a dinnyesütit nem lehet rosszul készíteni :)), akkor szerényen jegyezd meg, hogy igaz kis semmiség, de szívből készítetted.
2012. máj. 9. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!